MIT TEGYÜNK AZZAL AKI NEM TARJA BE A DIÉTÁT ÉS MAGASAK A CUKOR ÉRTÉKEI.

KérdésekMIT TEGYÜNK AZZAL AKI NEM TARJA BE A DIÉTÁT ÉS MAGASAK A CUKOR ÉRTÉKEI.
Krisztina Kiss kérdezte ennyi ideje: 12 év
3 Válasz
Best Answer
Szabó Eszter answered 12 év ago

Kedves Kriszti!
Segíteni csak azon tudsz, aki akarja, hogy segítsenek  neki. Valószínű, hogy az ismerősödnek ez így kényelmes, mert kiszolgálják, mert macerás a kalóriákat meg a grammokat számolgatni, és nem foglalkozik a hosszútávú következményekkel. Próbáld ne magadra venni az ő problémáját, mert azt neki kell megoldania,te sajnos a segítségnyújtáson kívül mást nem tehetsz. Az nem a te hibád, hogy ha ő ezt nem fogadja el. Tudom, hogy nehéz, de tiszteletben kell tartani a döntését, és ah mindent lemondtál neki a betegségről, bízni abban, hogy megérti a lényeget.

Sára Biró answered 12 év ago

 Hát Krisztike aki nem tartja be a diétát nem sokat lehet tenni. Ha valakinek már szövődménye van és akkor sem gondolja át,hogy változtatnia kellene a dolgokon akkor a kívülálló nehezen tud segíteni.
Legalább próbáljátok meg,hogy minél többet mozogjon, sétáljon. Meg lehet mondani ,hogy a következő érelzáródás végzetes lehet ,de a legrosszabb hogy fekvő beteg lesz egy életen át. 

Krisztina Kiss answered 12 év ago

SZIA MOZGÁS SZINTE SEMMI ÜL    FEKSZIK MEGSE FÖZ BEFIZETET  PEDIG MEG TUNNÁ MÁR SIMÁN. DE AZT HAJTOGATJA 5 HETES MÜTÖT NEKI PIHENNI KELL  SEMMI FIZIKÁLIS DOLOG . MONDTAM NEKI SÉTÁLJON  MOZOGJON DE CSAK VÁLAT HUZKOTTA.