"Tegyél a saját egészséged érdekében!"

Biró Sára

diabetológiai szakasszisztens és edukátor

Biró Sára, diabetológiai szakasszisztens vagyok. Hosszú ideje cukorbetegek oktatásával foglalkozom, illetve hobbi szinten szerkesztem a KEVA oldalt. Az oktatás a cukorbeteg kezelésének a része, nagyban javítja a kezelés hatékonyságát. Sokat javít az anyagcsere helyzeten, azonban fontos, hogy az oktatás egyénre szabadott legyen, akár a gyógyszeres kezelés. A Covid járvány alatt előtérbe került az online oktatás, sok tapasztalatot szereztem e téren is. A jól edukált cukorbetegnél ritkábban alakulnak ki szövődmények, kellő tudásszint megkönnyíti a mindennapokat. Sokszor egy-egy apró kérdés marad nyitott, amire a válasz nagyon későn érkezik. E kérdések megválaszolásában igyekszem segítséget nyújtani.

Receptek

Nagyon szeretek a konyhában alkotni, újabbnál újabb recepteket kipróbálni, melyeket nagy szeretettel osztok meg a blog oldalamon. Mottóm: „Finomat, egészségesen”

Személyre szabott egyéni tanácsadás

Ha cukorbeteg vagy jelentkezz nálam online tanácsadásra, ahol választ kaphatsz a kérdéseidre, segítséget, személyre szabott megoldásokat a problémáidra.

Miben tudok segíteni?