Segítséget szeretnék kérni!

KérdésekSegítséget szeretnék kérni!
Judit Kraseczki kérdezte ennyi ideje: 12 év

Sziasztok, szép estét mindenkinek!
Segítsetek nekem…. ötleteket javaslatokat várok.
Hol lehet Budapesten Olcsó DURUM lisztet vásárolni?
Azt a "fehér – sárga – zöld ruhásat" keresem.
Köszönöm:  Judit

13 Válasz
Best Answer
Tri-Ton answered 12 év ago

 Szia Judit !  Javaslom egy keresővel nézd meg a ,,Pannon Gabona,, honlapját és onnét indulj el. Az biztos, hogy Magyar és biztos, hogy a neve szerinti minőség. Országszerte vannak boltjaik, de, hogy BP-en hol azt nem tudom. Viszont annyit tudok, mivel a feleségem lisztérzékeny, hogy boltjaik vannak minden felé és azt kapod a pénzedért amit keresel. Én is ilyen boltban vásárolok, bár többnyire glutén mentes lisztet és termékeket. Az áraik is jók és a minőség is megbízható. 

Sára Biró answered 12 év ago

 Kedves Judit ! Én korábban Tesco üzletben vettem jó minőségű teljes kiőrlésű rozslisztet és nem is volt drága,de legutóbb én sem találtam már ilyent.Most bio boltban vettem és 300 forint volt(:-
Remélem valaki tud segíteni!

Zsóka answered 12 év ago

Szia Judit azt nem tudom, hogy milyen ruhásak ezek a lisztek. De Tesco, Cora, CBA, Spárok ,Kaiser,Metro áruházakban szokott lenni , a rendes liszteknél keresd.Még fellelhető a XVIII kerületi piac minta boltjában. Ennyit tudok segíteni.

Nanita answered 12 év ago

Sziasztok!
Bocsánat, hogy ide írok, de hátha tud valaki segíteni. Van egy barátnőm ,aki Esztergomban-Táton lakik. Édesanyja cukorbeteg. Mostanság a barátnőm rosszul érzi magát, sokat jár wc-re, fáradt. A háziorvos elküldte vérvételre,éhgyomri magas volt, koleszterin is…A háziorvos azt mondta, hogy ezzel még nem kell foglalkoznia. Ő viszont az örökölhetőség miatt nyugodtabb lenne, ha szakorvos is látná, már csak azért is,mert nincs jól. Tud valaki a környéken szakorvos? Köszönöm előre is.

Judit Kraseczki answered 12 év ago

Köszönöm szépen a válaszokat. Utána nézek.

Marika answered 12 év ago

     Szia Anita !!! Komáromban lakom ez eléggé közel van Táthoz , itt van egy nagyon jó diabetológus – belgyógyász főorvosnő Dr Révész Katalin a komáromi szakrendelőben dolgozik . van magánrendelése is .Érdeklődni kellene , hogy mikor tudja fogadni . Őt ismerem , az én orvosom is , ha gondoljátok , ennyit tudok segíteni .

Nanita answered 12 év ago

Marika! Nagyon szépen köszönöm segítséget az ő nevében is. Megadom neki, hogy te Komáromban tudsz egy orvost, a többi már csak rajta múlik. Ha úgy gondolja, akkor elkérném majd a telefonszámot is.
Szép estét.

Marika answered 12 év ago

Anita !!! Rendben van , de ezt Nekik kell eldönteni , hogy hová akarnak menni . A telefonszámot oda tudom neked adni , de csak üzenetben a Te számodra! Jó ?

Judit Kraseczki answered 11 év ago

Még mindig keresem Budapesten…… hátha valaki tud segíteni !!!

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_1_9_gcka63h28s.jpg

rgyorgy answered 11 év ago

Utoljára a Fehér úton a Cédrusban vettünk durum lisztet, de még Bácskait sosem kerestünk.A Cédrus bioboltja elég drága. Lehet még durumlisztet kapni a nagycsarnokban is. Újpesten van egy kis, és nagyker, ahol a legolcsóbb, de az a cím nincs elmentve, majd megkeresem. Ha jól emlékszem, ott 370 Ft.