Minél változatosabban étkezzünk, együnk sok színű ételt…

KérdésekMinél változatosabban étkezzünk, együnk sok színű ételt…
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

Egyik oldalon hozzászóltam egy fogyókúrás kérdéshez, és valaki azt írta ennél nagyobb hülyeséget nem írhattam volna:-(
 Mi a véleményetek, ha változatosan étkeztek, vagy jól néz ki a tányér a színes zöldségtől,vagy más ételtől,nem jobb ízűen esztek?  

3 Válasz
Árvai István answered 11 év ago

Teljes mértékben igazat adok neked. A táplálkozás és étkezés két külön dolog. Egyik biológia szükséglet, a másik a léleknek is fontos. Még pénzzé is tehető. Ha mindegy lenne, hogy milyen az étel, nem tanítanák külön a tálalás művészetét.

—–
Ezo témájú fórumon szkeptikus beírásaimat lehurrogják. De nem gondoltam volna, hogy az étkezésnél is az az értékes válaszoló, aki legnagyobb marhaságot hordja össze. Kutyás témában mindig leugatnak, mert azt merem írni, hogy az eb nem disznó, hanem ragadozó. Ne törődj vele, ha leszólnak a véleményedért. Akinek van elegendő értelme, az tudja, hogy igazad van.

Sára Biró answered 11 év ago

 Köszönöm!  Lehet fáradt vagyok,mert mindent kitörültem amit írtam 🙁
A lényeg,hogy most pl. lecsót készítek bió zöldségekből, szép színes sokféle paradicsom ,paprika, öröm vágni. Én barna rizzsel dúsítom ( igaz időigényes,de van most épp időm).
Ha változatosan étkezünk akkor ha véletlen valami olyant vásárolunk ami adalékanyagot,vagy netán vegyszert tartalmaz és keveset eszünk belőle, akkor kevésbé árt. Persze sok más miatt is jó a változatos táplálkozás.

Sára Biró answered 11 év ago

 Vélemény?