A Dcont.hu a diabéteszes betegek gondozását segítő rendszer.

KérdésekA Dcont.hu a diabéteszes betegek gondozását segítő rendszer.
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 12 év

 A Dcont.hu a diabéteszes betegek gondozását segítő rendszer, melyet a 77 Elektronika Kft. biztosít a Dcont vércukormérő készülékkel rendelkező cukorbetegek rendelkezésére. 
A tegnap mi is rátöltöttük a programot. Ha valaki szeretné csatlakozni és vállalja,hogy ráteszi az adatokat akkor  a 77 Elektronika  képviselő hoz USB eszközt. ( egyelőre a kapuvári betegeknek szól,de ha valakit érdekel,akkor szívesen  jelzem a cég felé).

25 Válasz
rgyorgy answered 12 év ago

Az utolsó két mondatoddal tökéletesen egyetértek.Erre való a Pc, hogy dolgozzon nekünk.A hozzáállás szóval félreérthető lehettem. Ezt azokra értettem, akik megtudnák oldani a használatát a feltöltésnek, de bátortalanok, nem mernek hozzáfogni.Van ismerősöm nyolcvan évesen vetetett magának szgépet. Ma már szépen tud levelezni, és ingyen beszélgetni a skypon.
A Dcont grafikon részével mennyire tudod követni a vc értékeket?

rgyorgy answered 12 év ago

Ezt elszúrtam. Jaskónak szántam a hozzászólást.

Sára Biró answered 12 év ago

György egyszerre írtunk:-)

rgyorgy answered 12 év ago

Igen

jaskó answered 12 év ago

A napi bontást, az átlagértékek táblázatba foglalását, a tendenciák táblázatát, az étkezés előtti és utáni összegzést, valamint a visszamenőlegesen időrendben feltüntetett értékek összegzését nagyon jónak tartom. A minimum és a maximum értékek grafikonos ábrázolása szintén tetszik és áttekinthető. Az általam csak "szórásképnek" nevezett pontszerű vércukorérték ábrázolást csak annyiban tartom jónak, hogy a megadott határértéket jelző,csíkok között elhelyezkedő pontok aránya jelzi a mért értékek jó és +, – szélső értékeket. Igaz ennek nem is a konkrét értékek, hanem a gyakoriság ábrázata lehet a célja. A lényeg benne van és szerintem alapból jól áttekinthető. 3 havi átlagot nem fogok egyszerre kinyomtatni, de az utolsó négy hetest feltétlenül. Szerintem az orvosom is jól tudja majd hasznosítani. Abban is biztos vagyok, hogy a kezelőorvosom igényelni fogja a belépés lehetőségét. Neki átadom a kódomat. élni fogok a megjegyzések rovat lehetőségeivel is.

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

Sajnos én is ügyetlen vagyok,úgy hogy ez engem nem is érdekel!! Mondjuk nekem is szóltak már be iitt:-) Azért óvakodok mostanság:-)

jaskó answered 12 év ago

Zsuzsa, a beszólás nem azt minősíti, akire mondták, hanem azt aki beszólt. Gyere vissza sűrűbben. Sokan sokfélét tapasztalunk. Sokunk esetében ugyanazok a körülmények teljesen más helyzetet teremtenek. Lásd pl az időjárási frontok. Nálam a meleg csökkent, a hideg emel. Másnál ez teljesen fordítva működik. Akit egy kicsit is érdekel., annak azért ajánlom ezt a programot, mert nagyon jól, szinte egy lapon áttekinthetjük egy viszonylag hosszú időszak eredményeit és könnyebb az összefüggésekre rátalálni.

Gyöngyi answered 12 év ago

Én is használom ezt a programot és szeretem. Nekem kezdetben a feltöltéssel volt gondom, és mint kiderült az volt a baj, hogy fogtam az USB-t és így próbáltam feltölteni az adatokat. Állandóan hibát jelzett. Azt írták a DCONT.HU-tól, hogy valószínűleg elmozdult és ez volt a baj. Tehát feltöltéskor célszerű erre odafigyelni.

Sárika kérdésére, nekem az lenne a fejlesztők felé a javaslat, hogy több gépről is lehessen feltölteni ugyanabban az időintervallumba. Jelenleg több gépről csak akkor enged feltölteni, ha nem ugyanabban az időben mért adatokat akarunk feltölteni.

katalin answered 12 év ago

Zsuzsa a beszolás biztos hogy nem olyan csak valaki nem ugy fejezi ki magát félreérthetö.Én is rosszul irtam a multkor mikor betettem a méröt a hütötáskába de örülök hogy irták hogy nem lehet mert tönkre is mehetett volna.

rgyorgy answered 12 év ago

Gyöngyike, az miért lenne jó több vc merőről feltölteni?