Tudtad, hogy az életet mentő inzulin több tízezer forintba kerül?Természetesen nem kell teljes áron kifizetni!

KérdésekTudtad, hogy az életet mentő inzulin több tízezer forintba kerül?Természetesen nem kell teljes áron kifizetni!
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 8 év

Nagyon felháborító kommenteket olvasok ahol az eü. személyzetet bírálják, biztos nagyon rossz várakozni, nem mindig mennek jól a dolgok…. stb., nem vagyok vitatkozós, nem írok a facebokra veszekedő posztokat….de egy poszt "kiverte a biztosítékot".
Igenis az inzulin nagyon drága, ha csak dobozdíjat is kell fizetni érte lehet nem vagyunk tisztába az árával. 
Igen inzulinos betegnek jár a támogatott tesztcsík kedvezményre és mégsem tudunk megfelelően segíteni,mert a vércukornaplóba bekerülő adatok számtalan alkalommal nem felelnek meg a valóságnak.Belegondoltatok abba, hogy ha az adat nem valós és annak függvényében javasolja az orvos az inzulint,  eü. következményei lesznek?Mindenkinek egy élete van,vigyázni kell rá!
Mi a szakmában dolgozó személyzet kezdünk  belefáradni abba,hogy azt kell ellenőrizni,hogy melyik adat valós,illetve hamis. Mennyi idő nyomozni?  Ez idő alatt akár tanácsot is  adhatnánk!
Remélem sokan elolvassátok, és én továbbra is bizakodó vagyok és reménykedek hogy jobb irányba váltanak a dolgok!
Kérlek Titeket ha alacsony, ha magas a vércukor nyugodtan írjátok a naplóba,mert csak így tudunk segíteni!

1 Válasz
Zsuzsanna Német answered 8 év ago

 Jobb lenne ha nem bírálnák  eü. személyzetet,igazuk van és segíteni akarnak,nem akarnak senkinek sem rosszat tudom magamról! Hála isten én mostanság nagyon betartom az előírásokat (cukorbeteg is vagyok)de ma reggel 8-5volt a cukrom,(pár hónapja 20-as volt) még fogytam is ,minden be van írva a naplómba ,persze a gépbe is bent maradnak a mérések értékei!Én azt mondom (írom )mindenki vegye komolyan a szakemberek tanácsait nem akarnak rosszat! További szép napot mindenkinek!