A One touch select mini vércormérő.

KérdésekA One touch select mini vércormérő.
Anonymus kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Sziasztok 🙂 
Onetouch select mini vércukor mérőm van és most ahogy benn feküdtem inzulin cserével a DélPestibe össze hasonlítottam a mérőmet a bentivel és 2-3 de volt amikor 6 egésszel is többet mutatott a sajátom.. Érdeklődnék hogy valaki tudja hogy hol van hazánkban Budapesten szervize?? 
Melyik vércukor mérőt ajánlanátok???

24 Válasz
Christine answered 11 év ago

+3680019653 ez az ingyenes ügyfélszolgálatuk. Nincs személyes ügyfélszolgálatok, mindent postán küldözgetnek, nyolcezer kérdést feltesznek, hogy biztos megérdemled e a cserét. Én nem ajánlom. Nekem 8. hónap után egyszerűen meghülyült, 1,5 alatt voltam, és folyamatosan ötöt mért… A szervízük meg katasztrófa.

Christine answered 11 év ago

Jahm én most visszatértem a Dconthoz 🙂 még volt csereakció, becseréltem Trend-re, hamarosan használom, alig várom. 2 évig volt Dcontom (Optimum) az tökéletes volt.

Sára Biró answered 11 év ago

 Szia! 1-2 héttel korábban a  keva fb. oldalon írt valaki, talán Krisztina ezzel a mérővel kapcsolatosan. Az igazság az, hogy nálunk csak 4-5 betegnek van ilyen készüléke, de a kiadott mérő mellett van egy telefonszám,ott kellene érdeklődni. 
Én mindenképpen olyan mérőt ajánlanék amelyiknek nem drága a testcsíkja. Ha inzulinos vagy receptre felírható 6 évente egy készülék, élj vele!

Sára Biró answered 11 év ago

 Köszi Christine 🙂

Christine answered 11 év ago

Szivesen 🙂 Próbálok mindenkit lebeszélni róluk, mert ez katasztrófa.

Sára Biró answered 11 év ago

Christine most kaptál egy újat nem? Azzal is gond van??

Christine answered 11 év ago

Azt még nem teszteltem, de mivel Dcont Trend abban megbízok 🙂 A Dcont eddig bevált. Majd november 7.-n megyek dokihoz, akkor tudok tesztcsíkot felíratni.

Sára Biró answered 11 év ago

 Christne nem szoktad feltölteni az értékeket a Dcont. hu-ra ?

Christine answered 11 év ago

Régen próbáltam, de az Optimum infrája szörnyű volt, egy csomót kellett szenvedni, mire létrejött a kapcsolat. Majd a Trenddel megpróbálom, ha már használom egy ideje 🙂 hátha jobb.

Sára Biró answered 11 év ago

 Olvastad  novemberben lesz valami frissítés féle,mert nehéz a letöltés. A kevan is van egy kérdés ezzel kapcsolatosan, várják a fejlesztők az ötleteket. Én a naplót szeretem 🙂