A One touch select mini vércormérő.

KérdésekA One touch select mini vércormérő.
Anonymus kérdezte ennyi ideje: 9 év

 Sziasztok 🙂 
Onetouch select mini vércukor mérőm van és most ahogy benn feküdtem inzulin cserével a DélPestibe össze hasonlítottam a mérőmet a bentivel és 2-3 de volt amikor 6 egésszel is többet mutatott a sajátom.. Érdeklődnék hogy valaki tudja hogy hol van hazánkban Budapesten szervize?? 
Melyik vércukor mérőt ajánlanátok???

24 Válasz
Christine answered 9 év ago

+3680019653 ez az ingyenes ügyfélszolgálatuk. Nincs személyes ügyfélszolgálatok, mindent postán küldözgetnek, nyolcezer kérdést feltesznek, hogy biztos megérdemled e a cserét. Én nem ajánlom. Nekem 8. hónap után egyszerűen meghülyült, 1,5 alatt voltam, és folyamatosan ötöt mért… A szervízük meg katasztrófa.

Christine answered 9 év ago

Jahm én most visszatértem a Dconthoz 🙂 még volt csereakció, becseréltem Trend-re, hamarosan használom, alig várom. 2 évig volt Dcontom (Optimum) az tökéletes volt.

Sára Biró answered 9 év ago

 Szia! 1-2 héttel korábban a  keva fb. oldalon írt valaki, talán Krisztina ezzel a mérővel kapcsolatosan. Az igazság az, hogy nálunk csak 4-5 betegnek van ilyen készüléke, de a kiadott mérő mellett van egy telefonszám,ott kellene érdeklődni. 
Én mindenképpen olyan mérőt ajánlanék amelyiknek nem drága a testcsíkja. Ha inzulinos vagy receptre felírható 6 évente egy készülék, élj vele!

Sára Biró answered 9 év ago

 Köszi Christine 🙂

Christine answered 9 év ago

Szivesen 🙂 Próbálok mindenkit lebeszélni róluk, mert ez katasztrófa.

Sára Biró answered 9 év ago

Christine most kaptál egy újat nem? Azzal is gond van??

Christine answered 9 év ago

Azt még nem teszteltem, de mivel Dcont Trend abban megbízok 🙂 A Dcont eddig bevált. Majd november 7.-n megyek dokihoz, akkor tudok tesztcsíkot felíratni.

Sára Biró answered 9 év ago

 Christne nem szoktad feltölteni az értékeket a Dcont. hu-ra ?

Christine answered 9 év ago

Régen próbáltam, de az Optimum infrája szörnyű volt, egy csomót kellett szenvedni, mire létrejött a kapcsolat. Majd a Trenddel megpróbálom, ha már használom egy ideje 🙂 hátha jobb.

Sára Biró answered 9 év ago

 Olvastad  novemberben lesz valami frissítés féle,mert nehéz a letöltés. A kevan is van egy kérdés ezzel kapcsolatosan, várják a fejlesztők az ötleteket. Én a naplót szeretem 🙂