A Dcont.hu a diabéteszes betegek gondozását segítő rendszer.

KérdésekA Dcont.hu a diabéteszes betegek gondozását segítő rendszer.
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 12 év

 A Dcont.hu a diabéteszes betegek gondozását segítő rendszer, melyet a 77 Elektronika Kft. biztosít a Dcont vércukormérő készülékkel rendelkező cukorbetegek rendelkezésére. 
A tegnap mi is rátöltöttük a programot. Ha valaki szeretné csatlakozni és vállalja,hogy ráteszi az adatokat akkor  a 77 Elektronika  képviselő hoz USB eszközt. ( egyelőre a kapuvári betegeknek szól,de ha valakit érdekel,akkor szívesen  jelzem a cég felé).

25 Válasz
rgyorgy answered 12 év ago

Nem túl sok a jelentkező, pedig jó segítség a vc szint stabilizálásához.

jaskó answered 12 év ago

Tegnap a fiam feltöltötte az én gépemre is a programot. Annyit róla, hogy én nem tudtam volna segítség nélkül megoldani, de neki szakmája a programozás, hát megoldotta. Az adatokat már gyorsan és egyszerűen feltöltöttem én magam. Jól és áttekinthetően és  alaposan értékel. Fogom használni, sőt a kezelőorvosommal is megbeszélem és megengedem neki is hogy belenézzen az adataimba. A kézi napló vezetést azért nem hagyom abba. Valószinű, hogy heti rendszerességgel töltök fel adatokat. A rendelésre kinyomtatott adatsorral megyek.

jaskó answered 12 év ago

Egy gondom van csak, hogy nem tudom a saját tapasztalataimat hozzáírni az értékeléshez.

rgyorgy answered 12 év ago

Megjegyzéseket lehet beírni, de naponta csak egy helyre bal oldalon. Hasonló az Excelhez, csak ott minden cellába lehet írni.

katalin answered 12 év ago

Érdekelne de én is megkérdezem a lányokat tudnak e segiteni?

rgyorgy answered 12 év ago

Feltöltéshez csak az optikai  usb illesztő kell, amit Sárika írta, hogy fog kérni. Programot a dcont.hu oldalról lehet telepíteni. Érdenes megpróbálni, és ismerkedni az oldallal.

jaskó answered 12 év ago

A sikeres feltöltéshez a gép alapprogjamján túl még néhány egyéb dolog is szükséges, illetve néhány segédprogram megléte is kell. Ezt a feltöltés során a program jelzi, illetve a kiegészítők letöltését felkínálja. Van, akinek szerencséje van és mindene meg van egyben, annak egyszerű, de ha valami hiányzik, akkor kell a segítség. A fiam , ahogy írtam szakmájaként és elég elismert szinten műveli a számítógépezést. Neki nem okozott gondot, mert pillanatok alatt megoldotta, de én nem lettem volna képes -a lépcsőzetes leírást követve sem- azonnal  elvégezni a beállításokat. ez biztosan az én szellemi képességeimet is minősíti, de tőlem ennyire tellett. Sajnos nem volt elég az infraport csatlakoztatása, ami egyébként is a végén következik, a megelőző menettel volt a gond.

rgyorgy answered 12 év ago

Elsősorban hozzáállás kérdése, hogy kinek mi sikerül. Csak követni kell a honlapon a telepítés leírását.Ha mégsem megy, emailben lehet segítséget kérni a 77 Elektronikától.Nagyon részletes leírásban, könnyen érthetően segítenek. Tudom mert én már kértem tőlük segítséget. Nálam már korábban működött a vc feltöltő lite limk program. Amik onnét maradtak program maradványok, azok zavarták a feltöltést.
A program telepítésének megpróbálásával veszíteni nem lehet.

jaskó answered 12 év ago

Akkor minden bizonnyal a negatív hozzáállásom nehezítette meg számomra a kapcsolódást. Ez a negatív mozzanat azért nem akadályoz a program sikeres használatában és a cukorbetegek más irányú tevékenységének segítésében. Az utolsó négy hetes adataimat sikeresen kinyomtattam. segít az áttekintésben. Szerintem tökéletesen fog működni és jóval többet ér mint a bekerülési költsége.

Sára Biró answered 12 év ago

Kati,gyere be mert megkapod ami szükséges a csatlakozáshoz.Nem könnyű a program és erre a cég is rájött,ezért fognak rajta egyszerűsíteni.
Titeket szeretnélek megkérni,hogy írjátok le az ötleteteket,amit szívesen eljuttatok a céghez,hátha figyelembe vennék:-)