MI A VÉLEMÉNYETEK ARRÓL AKI NINCS VÉGLEG LESZÁZALÉKOLVA ..

KérdésekMI A VÉLEMÉNYETEK ARRÓL AKI NINCS VÉGLEG LESZÁZALÉKOLVA ..
nika0422 kérdezte ennyi ideje: 13 év

FELÜL BÍRÁLJÁK !

6 Válasz
Krisztina Kiss answered 13 év ago

NOS MA MÁR NEM NAGYON VÉGLEGESITENEK LE  SENKIT INKÁBB FOLYAMATOSAN VISSZA RENDELIK A BETEGEKET. IT MEGINT AZ A VÉLEMÉNYEM AZOKAL  FOGNAK ELBÁNNI AKIK IGAZÁN BETEGEK,, MERT MONDJUK KI ÖSZINTÉN  NAGYON SOK AZ OLYAN AKINEK SEMMI BAJA..  TEGYENEK  RENDET DE IGAZSÁGOSAN.

Katalin Nagy answered 13 év ago

Úgy gondolom,hogy aki beteg annak valóban kapjon rokkant nyugdíjat,de sokan vannak akik tudnának dolgozni,illetve a nyugdíj mellett dolgoznak és többet keresnek,mint akik 8-9 órát a munkahelyükön dolgoznak! Itt nem emliitettem azokat akik 40 évesen nyugdíjba mentek :(:(!

Sára Biró answered 13 év ago

 Egyre több beteg mondja,hogy soron kívül behívták felülvizsgálatra,de ez már a tavaly is így  volt! Gondolom kedves Nika Téged nem érint,ahogy leírtad,hogy három alkalommal volt agyi infarktusod,nem hinném hogy aggódnod kellene,természetesen soha semmi sem biztos!

Tri-Ton answered 13 év ago

Sajnos, de tartok tőle, hogy megint a valós beteg és ,,kis,, ember fogja meginni a levét. Lényeg, hogy ne kelljen senkinek sem fizetni semilyen címen az állami kasszából. Sem gyógyszer támogatást, sem táppénzt, sem rokkantsági ellátást, de még nyugdíjat sem. Én az utóbbi időben egyre távolabb kerülök a nyugdíjtól : – egy évet öregszem, kettőt tolnak a végén. A betegekre is ez vár : felülvizsgálni és adni a kezébe egy papírt, hogy munkaképes. Ja, hogy nem tud dolgozni, vagy nem talál munkát az már az Ő baja és nem az államé. Egy ismerősöm anyja papíron is bizonyítottan agydaganatos, pár hónapja van hátra, de ,,csak,, 60%-ról kapott papírt. Gyakorlatilag ellátatlan. Menjen az önkormányzathoz segélyért, ha nem tud dolgozni és ezzel letudva. ( sokszor azt sem tudja, hogy hol van, de szó szerint )  Visszatérve hozzánk : a cukor betegségünk miatt az idei évtől már adókedvezmény nem jár, a gyógyszerek drágulnak, támogatásuk egyre kevesebb. Sajnos ebben az országban nincs szükség sem az idősekre, sem a betegekre. A gyermekekre is csak azért, mert ha felnőnek lesz kitől beszedni a pénzt, de mint gyermekek még nem kellenek ! ( lásd: iskola és óvoda bezárások a lehetetlen körülmények miatt ) Ezért nem is kell csodálkozni, ha a képzett fiatalok eltűnnek ebből az országból, mert eddig sem volt itt rend és nehéz elhinni, hogy ezután lesz. Aki kellene az a kész munkaképes ember akit ,,fejni,, lehet, de a többi csak nyűg. ( bocsi, de én így látom és kérem segítsetek, ha el vagyok tévedve )

Krisztina Kiss answered 13 év ago

 ÉN 18 ÉVESE KOROM OTA VAGYOK LESZÁZALÉKOLVA.. MINDEN 5 ÉVENTE VISZA KELL MENNEM . MÉG IDÁIG IDÖ ELÖTT SOSE HIVTAK VISSZA DE  EZT SOSEM LEHET TUDNI. MA MÁR SEMMI SEM BIZTOS SAJNOS..DE BIZTOS , EZ A HELYZET NEM JÓ.. DE ATTOL TARTOK SOK MINDEN NEM FOG VÁLTOZNI–

Juhász Róbert answered 13 év ago

Én is le vagyok százalékolva,és most kezdtem dolgozni 6 órás munkában.Utánam a cég támogatást kap ha alkalmaz.40 % kaptam januárban cukorbetegséggel,és idegrendszeri szövődménnyel.Eddig 5-ször voltam felül vizsgálva 2-3 évre adták meg,most 5 évre.Mert ugye bár a %-hoz nem elég a betegség,a munkaviszonyt is nézik.Én is ismerek leszázalékolt embereket,aki gazdag,mezőgazdaságban dolgoznak maguknak,gépek,állatok,szántás vetés….!De papíron "beteg"!
Tényleg mi csak egy statisztikai számok vagyunk.De a miniszterelnökünk vissza akar "terelni"mindenkit a munkába.Az oké,de hol a munka???Nekem most sikerült,de csak addig míg a munkáltató pénzt kap értem,tehát határozott időre alkalmaz!A rokkant nekik csak egy szó,a kormány nem nézi hogy az illető miért rokkant!!
Nevetséges,sőt egy szégyen,hogy egy beteg ember  havi 27000 ft kap,más meg milliókat keres,és a gazdagabb ítélkezik a szegényebb felett!!!!