VAN E VALAKINEK SZEMÖLCSREVALAMI JÓ HÁZI PRAKTIKÁJA?

KérdésekVAN E VALAKINEK SZEMÖLCSREVALAMI JÓ HÁZI PRAKTIKÁJA?
Krisztina Kiss kérdezte ennyi ideje: 13 év

LETT EGY KISEBB AZ UJAMON AZT SZERETNÉM ELTÜNTETNI VALAHOGY.. VÁROM A PRAKTIKÁKAT…..

6 Válasz
Best Answer
nika0422 answered 13 év ago

szia Krisztike a technika ördöge játszik velem először véletlen rá kattintottam el küldtem egy ürest utána meg írtam elszállt most megint neki látok szóval én hallottam hogy sósavat cseppentenek rá de ezt én nem próbáltam ezért nem is ajánlom én kutyatejet cseppentettem rá és elmúlt azóta se jött elő biztos ismered nyáron nyílik sárga virágja van és ha letépjük tényleg tejszínű folyadék jön belőle ezt ajánlom!

nika0422 answered 13 év ago
Katalin Nagy answered 13 év ago

 Krisztike! A szemölcs terjedni is tud,ezért megpiszkálni semmi esetre sem szabad! Javasolnám a bőrgyógyászhoz kérjél időpontot,mert fájdalmatlan módszerrel eltávolítják! Régebben jódot is tettek rá,de ha valaki jód allergiás annak nem szabad! 
Nika! A technika ördöge mindannyiunkat megviccel!:-)

Sára Biró answered 13 év ago

 Én is a bőrgyógyászt javasolnám,mert ott hamar eltávolítják és nem újul ki,valamint ott mód van ,hogy megvizsgálják  milyen szemölcs. A Nika által ajánlott kutyatejről nem hallottam! melyik növény ez?

Anita Horvath answered 13 év ago

Nekem is volt még régen egy jó nagy az ujjamon meg mellette már kezdett nőni egy kicsi is,mindig beleakadt valamibe és felrepedt.Fekete nadálytőből készült krém+körömvirágból készült krém jó rá.Rendszeresen kell kenegetni éjszakára pedig dunsztkötést csinálni.1 hónap alatt elmúlt,mindig egyre kisebb lett,végül eltűnt.Gyógynövény boltban ezt javasolták és jó is volt.

katalin answered 13 év ago

Én aloaverával kenegettem a növény nedvével és egy idö után eltünt vagyis leesett.