Ismeri valaki mi az a Moksa Elixir ?

KérdésekIsmeri valaki mi az a Moksa Elixir ?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 13 év

Valaki hallott erről? Egy nagyon kedves ismerősöm érdeklődött erről,de bevallom nem is hallottam róla!

3 Válasz
Krisztina Kiss answered 13 év ago

Megnéztem a honlapon mi is ez ugy értékelem ez egy ujabb ""csoda szer"". Ami nem kevés pénzbe kerül .KONTRA ""GYÓGYGOMBÁK"".

Marika answered 13 év ago

 Megkerestem az oldalt . Ez egy homeopátiás szer , növényi kivonatokból készítik és a stresszoldással változik a sejt működés és a gyógyulás .Inkább a Béres cseppekhez tudnám hasonlítani . Ezt a szert egy orvos – természetgyógyász házaspár készítette többféle növényi alapanyagból , virágszirmokból . Itt jön az én elvem , hogy fűben , fában orvosság lehet benne valami !!!Nyilatkozott néhány beteg akik használták és javulás következett be : látás javulás , ciszták eltűnése , ekcéma , allergia .Egy folyadékban sok fajta szer ezért elixír a neve . Győri , Soproni , Várpalotai , Budapesti , Debreceni orvosok foglalkoznak a témával , van az oldalra feltéve három videó is érdemes elolvasni !!!! ( szerintem !!!) Nem Egyszeri fogyasztással hanem kúraszerűen kell alkalmazni és a javulás attól is függ , hogy milyen régi a betegség !!! Szervezetünk sejt szinten betegszik meg és a gyógyuláshoz a sejteket kell erősíteni .

Marika answered 13 év ago

További információkat találtam : Magyar rákkutató orvos Dr Márkus István Soproni szülész nőgyógyász orvos klinikai onkológus és felesége Bence Ilona homeopata találmánya ez a szer . 84 virágszirom eszencia kivonatából és C vitaminból készül . A testi és lelki egyensúly elvesztésével szervezetünk fizikai jeleket is küld !!!Ajánlott : Allergia , Szorongás – félelem , pánikbetegség , stressz , szenvedélybetegség depresszió, munkahelyi és párkapcsolati problémák megoldására . Ajánlott adagolása: napi 1×10 csepp1dl vízben , vagy teában étkezés előtt. Ár. 6900 ft/üveg .