Érdemes tájékozódni,hogy milyen egészséges terméket választunk.

KérdésekÉrdemes tájékozódni,hogy milyen egészséges terméket választunk.
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 13 év

Ma egy kedves betegünk mesélte,hogy mennyi mindent változtatott az eddigi étkezésén,milyen arányokban használja a teljes kiőrlésű lisztet stb. Újabban használ egy lisztet  a kenyér sütéséhez, képzeljétek el egy fél kiló 950 forintba kerül. Nem tudtam megállni,hogy ne osszam meg veletek. Ti találkoztatok már ilyen drága liszttel? Mert én még soha:-)  Kérek mindenkit,ha netán "belebotlott " bárki is,nevet ne írjon:-) 🙂

8 Válasz
Krisztina Kiss answered 13 év ago

Biztos drágább a teljes kiörlésü liszt valamivel de ez lehetetlen akár az arany-:))) tutira nincs ilyen.Gondolom igy akarta kibeszélni magát.

Marika answered 13 év ago

Törekedünk minél egészségesebben étkezni , de az anyagi helyzetünk határozza meg , hogy mit engedhetünk meg magunknak . ( 38 év munkaviszony után 67900 ft nyugdíjból kb 15000 gyógyszer     kiadás mellett). Nem akarok panaszkodni , de ez van . Közalkalmazott voltam  !!!!

Sára Biró answered 13 év ago

 Én arra szeretném felhívni a hangsúlyt,hogy étkezzünk egészségesen,de a pénztárcánkhoz mérten (Marika én is közalkalmazott vagyok:-)/. Tehát nem kell megvenni egy terméket ,aminek a nevét kell megfizetni. Nevet nem írok,mert nem szeretném hogy véletlenül is reklámozzam azt a céget ,illetve netán beleolvas és megmagyarázza nekem hogy ettől lehet lefogyni. Aki néz különböző műsorokat úgyis tudja kiről van szó!
DE Krisztike hidd el 950 forint volt,és ezt egy nyugdíjas beteg vette meg,aki korábban két napot takarított valahol,csakhogy az arteriogafos vizsgálatot megcsináltassa!

Krisztina Kiss answered 13 év ago

AZ IGEN SÁRI AKKOR NEM TUDJÁK  MIT KÉRJENEK EZ NAGYON DURVA…. SZÖRNYÜ ILYEN LÉTEZHET.  EZ AZ IDÖS NÉNI SZÓ SZERINT AZÉRT DOLGOZIK , HOGY EGÉSZSÉGESEN ÉLJEN NYUGDIJAS LÉTÉRE. NEHÉZ ERRE BÁRMIT IS  ÍRNI. ELNÉZÉS, HOGY HITETLEN VOLTAM.

kontra istvánné answered 13 év ago

Sziasztok  nem akarok én sem reklámozni de Magyarországon  egészségesen élni nagyon drága dolog. A  nyáron kint voltam Németországba  és ott nagyon olcsók voltak a diabetikus élelmiszerek. Hoztam is  félbarna lisztet és rizsát meg sok diabetikus csokoládét. Egy kg liszt 0,25 euró volt 1kg rizs 0,35 euró  1db nagy tábla diabetikus csoki 0,20 euró  számoljátok ki az itthoni árhoz, hogy itthon ennyi pénzért mit lehet venni jó formán semmit.

Sára Biró answered 13 év ago

 Icuka amiket írtál elgondolkoztató. és a liszt teljes kiőrlésű volt? 

kontra istvánné answered 13 év ago

Igen teljes kiőrlésű és a rizs is nagyon jó. Németországba nem úgy van hogy eldugva mint itt nálunk és egy kis részen található ha nem  2 -3 rom sor van belőle.

Mária Balázs answered 13 év ago

 Hát igen Németországban,Ausztriában  már régóta barna,vagyis teljes kiőrlésű kenyeret esznek.Itt még sokan nehezen fogadják el ma is,pedig egy szelet fehér kenyér igen magas vércukor emelkedést  csinál.