Fronthatásra hogyan reagáltok?

KérdésekFronthatásra hogyan reagáltok?
rgyorgy kérdezte ennyi ideje: 12 év

Ma még hidegfronti hatás van. Hogyan reagálja le a vc- értékeitek? Mik a tapasztalataitok?
Én egy E-vel kevesebb inzulint adtam ma, és négy mérés átlaga 4,7 mml/l.

37 Válasz
Best Answer
Edina answered 12 év ago

Én azt figyeltem meg,hogy ha hidegfront van akkor sokkal jobban érzem magam(de ez gyerekkoromban is így volt és csak 13éve vagyok cukros,mindig Anyu mondta itt a hidegfront ha túlpörögtem és tele voltam eneriával:-)  ),a melegfrontnál meg alig birom magam vonszolni.

Nanita answered 12 év ago

Néha nekem is csinál ilyet, a technika ördöge:-)

Sára Biró answered 12 év ago

 Köszi György!
Én is jártam így,hogy elszállt amit írtam. Én,ha többet írok mielőtt elküldeném ctr+C-t nyomok, és ha elszállna akkor nem kell már újraírni,csak beillesztem

Gyöngyi answered 12 év ago

Én is jártam már így, azóta én is másolok. Azt tapasztaltam, akkor történik ez, ha már régóta be vagyok jelentkezve és inaktív vagyok. Szóval, ha sokáig nem használjátok a rendszert érdemes ismét bejelentkezni.

rgyorgy answered 12 év ago

Köszönöm Sárika,
Igyekszem megjegyezni a CTR+c-t
Kedves Gyöngyi,
Az itteni betűk nekem kicsik a szövődmény miatt. Worlde írtam kétszer, de átmásolás után értelmezhetetlen lett a bemásolt szöveg. Lehet, hogy két külön helyesírás ellenőrzőt használ a két program? Utóljára megnéztem, hogy még be vagyok jelentkezve. Mikor elküldtem, akkor lettem kiléptetve.

Gyöngyi answered 12 év ago

Én is így jártam többször, lehet, ha előtte frissíted az oldalt, akkor már nem leszel bejelentkezve. Ezt még nem figyeltem meg, de majd legközelebb megnézem.

rgyorgy answered 12 év ago

"gyakorlat teszi a mestert", hát gyakorlok egyet most is

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Én nem vagyok inzulinos cukorbeteg csak tablettás,de múlt péntektől nagyon oda volt a fejem,én sajnos frontérzékeny vagyok!!! Ma délután már tűrhető a dolog remélem minden jó lesz!! Sajnos nekem a fejemet rendezi el a front elég rendesen (!

Sára Biró answered 12 év ago

 Én sem vagyok cukorbeteg,de a hétvégén és hétfőn is nagyon fáj a fejem.

Pityu answered 12 év ago

Sajnos a kor előre haladtával mind jobban frontérzékennyé válok én is. 15-20 éve nem vettem észre őket, sőt a panaszkodókat néha meg is mosolyogtam. Ma már érzem a hangulatomon, mikor mi várható. Mind jobban hasonlít a természetem a tyukókéhoz (szoktam mondani) ha jó idő lesz korán kelek, jó étvéggyal reggelizek és tevékeny vagyok. A hiegfront általában lustává tesz, és fézós lettem mint a csibék.   Kedves György, gyakorkat teszi a mestert. A word doc. alapu írások jól bemásolhatók, de táblázatok vagy Excel alapu kimutatások itt nem kezelhetők. Javaslom írd meg először egy fájlba a szöveget és onnan másod be ide. Vigyázz a terjedelemre mert 500 karakter körüli terjedelem már szövegvesztést eredményzhet.

Pityu answered 12 év ago

Tehát lehet sokat írni és bemásoni, csak több részre kell bontani és külön-külön bemásolni. Jó gyakorlást.