Volt valakinek nagyfokú hajhullása,mi okozhatja gyulladás,gyógyszer?

KérdésekVolt valakinek nagyfokú hajhullása,mi okozhatja gyulladás,gyógyszer?
MariMarton kérdezte ennyi ideje: 13 év
3 Válasz
Best Answer
Szilvia Vass answered 13 év ago

A hajhullásnak számos oka lehet a kérdésben szereplő 2 okon kívül.Pl:vashiány,vitaminhiány,pajzsmirigy alulműködés(ezek egyszerű laborvizsgálattal kimutathatók),bakteriális,gombás fertőzések,stressz,pszichés és genetikai okok,hajfestékek

MariMarton answered 13 év ago

 Kedves Szilvia! Köszönöm a választ! Remélem megoldódok a helyzet ,mert volt egy  gyulladt fogam amit nem is tudtam! Sokáig a cukraim is ingadoztak! Nem is gondolná az ember,hogy egy fájdalmatlan gyulladt fog mennyi bajt tud okozni! Annyira stresszelt már ez a hajhullás ,hogy aludni sem tudtam! Remélem már minden rendeződik! 

Szilvia Vass answered 13 év ago

Kedves Mari!
Bízom benne,hogy a rossz foga volt a góc,s az okozta a hajhullást!Képzelje,nekem egyszer, csak úgy,mindenféle rossz mozdulat nélkül megdagadt a bal térdem,éreztem,hogy folyadék van benne.Gondoltam ez másképp nem fog rendeződni csak ha leszívják.3nap múlva készültem elmenni sebész orvoshoz,s előtte közvetlenül megdagadt a jobb bokám is.Le is szívták,volt benne 60ml savós folyadék és még kaptam gyulladáscsökkentőt,amit 3 napig kellett szednem.4.nap,amikor már nem szedtem a gyógyszert,el kezdett fájni a fogam,akkor már tudtam,hogy az a góc./Addig megfordult a fejemben az is,hogy daganatos vagyok/El is mentem fogorvoshoz,s a tömés alatt szuvasodott a fogam.Szóval ennyi minden lehet egy rossz fogtól.Gondoltam megosztom ezt kis történetet Önnel.
Üdv:Szilvi