Országos KEVA cukorbeteg találkozó !!!

KérdésekOrszágos KEVA cukorbeteg találkozó !!!
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 12 év

Egyre többen vagyunk a KEVA csapatában akik úgy gondolják, hogy kellene egy személyes találkozót is szerveznünk. Az ötlet fő gazdái ( rajtam kívül ) Eszti, Kriszti, Zsuzsa és szolídan a háttérben Sárika. Sok minden vár még kidolgozásra, de fő vonalakban:  2012 júni. 30, vagy Júli 07 és a beledi horgásztavaknál. Programok: egészséges életmóddal és tanácsadással kapcsolatos előadások ( Eszti + Sárika ) Szűrővizsgálatok: ( megszervezni ) Eszem-iszom: (egészséges ételekkel, megszervezni)  Távolról jövők elszállásolása, befogadása: ( megszervezni) Ötleteket és segítőket várunk !!! Ki, mit szól hozzá és mit tud vállalni ???

21 Válasz
Best Answer
Pityu answered 12 év ago

A megbeszéltek szerint számíthattok rám. Enni és innivaló bezserzés, szállítás, esetleg Ic vonat csazlakoztatása személygépkocsival Kapuvár-Beled utvonalon oda-vissza. Szálláslehetőségem sajna nincs.

Pityu answered 12 év ago

Az időpont kérdése: juniusi hétvégék nekem nem jók. Ami kérdéses még az julius 14. A többi hétvége mostani tudásom szerint mind szabad. Kérem jelentkezzetek minél többen és minél előbb, hogy a szervezést végzők mielőbb a "tettek mezejére" léphessenek.

Tri-Ton answered 12 év ago

  Úgy tűnik mégis csak beindulunk a témában. Teljesen igazad van Pityu !  Előadások és vizsgálatok ötlete törölve, akit valami érdekel kérdezze meg az asztalnál beszélgetés közben.  Eléggé rugalmas még az időpont nekem jó a Júli. közepe-vége, vagy akár az Augusztus is. Csak összejön egy olyan ami mindenkinek jó,  mondjatok véleményt. A távolabbról jövőket segítő ötleted is jó, bár egyenlőre nem látok távolabbit. ( pedig a lehetőség adott ) 

Tri-Ton answered 12 év ago

 Zsuzsa !  Kellene egy-két ,,sütő-főző,, gazdasszony is.  Örülnék, ha lenne kedved részt vállalni benne. ( természetesen nem egyedül )  

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Hello Toni persze hogy vállalok hisz irtam is már,az időpontot illetően én nem vagyok úgy lekötöttségben úgyhogy tudok hozzátok igazodni!! Csak pisini lehessen és minden ok:-))))

Tri-Ton answered 12 év ago

Mi legyen az időpont ?   Kinek hogy fér be a nyaralás mellé ?

Mária Miklós answered 12 év ago

Nagyon jónak tartom a találkozót. Sajnos nagyon messze lakom Kapuvártól….-Szeged- .

Pityu answered 12 év ago

Üdv. Kedves Mária! Pedig szívesen látnánk.

Marika answered 12 év ago

Nagyon szeretnélek megismerni kedves KE_ VÁ-s ismerőseim , de nem merem bevállalni az utazást , de gondolatban ott leszek Veletek!! Sok szeretettel : Marika

Szabó Eszter answered 12 év ago

Kedves Mindenki!

Ha időben el tudjuk dönteni, mikor legyen, talán a távolról jövőknek is könnyebb lenne akár a szállást is megoldani, bár TriTon írta, hogy sátorral, lehet ott is aludni. Szívesen segítenék a főzésben, persze csak mint kukta. 🙂
Nekem a július jónak tűnik jelen állás szerint, bár a nyaralás időpontja még labilis. 🙂

Mindenképpen jó lenne minél több kevással személyesen is találkozni, és egy kötetlen beszélgetés során jobban megismerni a többieket. 🙂

Hajrá KEVAcsora! 🙂

Sára Biró answered 12 év ago

 Sziasztok! Egy beledi beteg érdeklődött a találkozó miatt,aki szintén horgász:-)