Mi a véleményetek a csoportos gyógytornáról?

KérdésekMi a véleményetek a csoportos gyógytornáról?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 13 év
11 Válasz
Best Answer
Tri-Ton answered 13 év ago

Szerencsére még nem volt rá soha sem szükségem. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egy csapat ereje és a sikerbe vetett hite kell, hogy motiváljon olyanokat is akik egyénileg nem sokat foglalkoznának a gyógytornával. Ha van egy csapat ahova tartozom és megvan a rendszeres időpont is , általában nem keres az ember mondvacsinált kifogásokat. Természetesen itt olyanokra gondolok akik megkapják az otthoni feladatukat, hogy végezzék ezt rendszeresen. Egy ideig még csak-csak, de később jönnek a kifogások, hogy nincs most időm, kedvem, más dolgom van, …..stb.  

Sára Biró answered 13 év ago

 Azért gondoltam ere,mert naponta találkozom emberekkel akik szeretnének megszabadulni a kilóktól,de nehezen sikerül! Egyéni gyógytorna elkezdődött,igaz még kezdeti stádiumban van ! Van itt olyan látogató aki részt vesz már a tornában kíváncsi vagyok a véleményére is!

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Biztosan nagyon jo dolog a gyógytorna ,szivesen kipróbálnám ott mások a gyakorlatok mint ahogy itthon csinálná az ember, és , jó kis csapat is gyülhet össze!!

Violetta Varga answered 13 év ago

 csoportos gyogytorna nagyon jo ötlet volt,jo tarsasagba jo mozogni,en nagyon jol erzem magam közöttuk aranyosak kedvesek,minden testreszt megmozgatjuk jobb a közérzet utanna,,könnyebb a mozgas a gyakorlatok utan…nagyon jo,hangulat van…:)jol esik a mozgas… nyugodtan jelentkezzenek a csoportos gyogytornara nagyon jo! 

Violetta Varga answered 13 év ago

 mas torna mind az itthoni mozgas..jobban mozog minden testresz,en megjegyeztem es itthon is folytatni fogom ugyan ugy…es amikor csak lehet jelentkezni fogok a csoportos gyogytornara!!

Sára Biró answered 13 év ago

 Violetta otthon is tornászhatsz,de a csoportos gyógytornát is folytasd! Minél több mozogsz,annál jobb lesz az eredményed! 

MariMarton answered 13 év ago

 A csoportos torna nagyon jó ötlet több szempontból is! Egyrészt a közösség jó az embernek,másrészt a mozgás segít a fogyásban ,csökkenti a vércukrot, jó hangulatot csinál! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Ati42 answered 13 év ago

 Én nagyon jó ötletnek tartom,igaz én nem tudok részt venni,de aki elmegy annak hasznos a mozgás és a tapasztalatcsere is!

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Megerősiteni tudom h nagyon jó dolog ,mivel h a nevében is bent van gyógytorna!!A lányom járt ilyenre ,meg most is fog menni jól esett neki megmozgatják az embert,aranyosak a gyógytornászok és a kis csapat is tökéletes!!Én is készülök menni,még 2- injekció a térdembe és jelentkezem!!Gyógyulás ,kikapcsolódás és a társaság miatt is!!Próbáljuk meg kedves beteg társaim!!

Sára Biró answered 13 év ago

Már többen is jelezték,hogy jönnek tornászni,örülnek majd a gyógytornász lányok! Én is voltam bent szerdán zene volt,jó hangulat.Aki teheti várjuk szeretettel!