MENNYI ENERGIA ITAL MENNYISÉG AZ AMI NAPI SZINTEN LEHETSÉGES?

KérdésekMENNYI ENERGIA ITAL MENNYISÉG AZ AMI NAPI SZINTEN LEHETSÉGES?
Krisztina Kiss kérdezte ennyi ideje: 13 év

 Ugyanis  jó ideje napi szinten 2- 3 is elfogyasztok . hogy legyen erőm azzal turbositom magam..

11 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 13 év ago

Az energiaitalokról nekem is rossz a véleményem!
Annak a "fránya "fáradtságnak is megvan az oka:(!
Krisztike egy kis feketekávé  (esetleg pici tejjel)+ 2 dl 100%-os gyümölcslé egészségesebb lenne! Meg kellene próbálni,vagy netán banán turmixot! Ezek mind jók a fáradtságra!(ezt nem a cukorbetegeknek ajánlom!)

stewes answered 13 év ago

Rajtam még ilyen ital nem segített, legfeljebb „szívdobogást” kaptam tőle. Jók ezek valamire az egészségromboláson kívül?

Krisztina Kiss answered 13 év ago

NÁLAM BEVÁLT HA NEM IS HOSSZU TÁVRA DE AZÉRT FEL FRISSIT..  HOGY MENNYIRE ROMBOL AZT NEM TOM.. REMÉLEM NEM………….

Krisztina Kiss answered 13 év ago

 HÁT IGEN ELOLVASTAM NEM VALAMI BIZALOM GERJESZTÖ AMIT IRNAK ROLA MIVEL UGYMOND , KURA SZERÜEN ISZOM TALÁN EZEK A GONDOK NEM FENYEGETNEK…. KÖSZÖM A VÁLASZOKAT-

Krisztina Kiss answered 13 év ago

NOS SÁRI ITT A KÉRDÉS AMI UGYE BÁR MÁR NEM AKTUÁLIS MERT NEM FOGYASZTOM  MÁJUS VÉGE OTA. ÉS MÁR RÁJÖTEM NINCS IS RÁ SZÜKSÉGEM. PEDIG FIATALOK KÖRÉBEN NAGYON FELKAPOT LETT. ÉS ERRE AZT MONDOM SAJNOS.

stewes answered 13 év ago

Nem tudom, mennyire ismeritek a kóla történetét. A kitalálója neve nem jut eszembe, meg a kor sem, de talán az 1800-as évek vége lehet.
Egy amerikai vándorpatikus gondolkodott azon, hogyan tudna segíteni magán. A fizikai fáradság ellen próbálgatás után a koka cserje egyik alkaloidját megfelelőnek találta. A szellemi frissessége megtámogatására pedig a koffeint találta jónak. De az a kotyvalék, ami kikevert nem volt jó ízű. Hozzá adott cukrot, valami fűszerféléket és vizet. Na ez már iható volt.
Hogy hogyan lett ebből az egész világon megtalálható termék, most nem érdekes. Valamikor a hatóságok kitalálták, hogy a koka cserjéből nyert kivonat hatása hasonló a kábítószerhez. Letiltották. Később azt állapították meg, hogy mivel gyermekek is fogyasztják, ne legyen benne koffein sem. Legutóbb pedig a cukor lett letiltva, de legalábbis korlátozva. De ha már a lényegi alkotóelemekből semmi nem maradt, akkor mire jó és mitől barna?

Sára Biró answered 13 év ago

Visszatért a régi stewes? ezek hiányoztak 🙂 Tényleg akkor mitől barna a cola?

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Én nem tudom h milyen én soha nem ittam ilyet,gondolom olyan feldobós ria lehet 🙂

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 pia..