A Kapuvár környéki betegek jelentkezését várom!

KérdésekA Kapuvár környéki betegek jelentkezését várom!
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 13 év

Hetente két alkalommal szerdán és pénteken 14.30-kor gyógytorna lesz a mozogni vágyó cukorbetegeknek!
Szeretettel várunk! Remélem minél többen jelentkeztek! A szakrendelőben a rendelés megkezdése előtt jelentkezzetek,illetve itt az oldalon is kérdezhettek!

3 Válasz
Tri-Ton answered 13 év ago

Sajnos nekem túl korai ez az időpont, ezért valószínű nem lesz lehetőségem hogy ott személyesen találkozzunk az itteni ,,sorstársakkal,,. Aki viszont teheti javaslom, hogy éljen a lehetőséggel. Nagyon jó ötletnek tartom, ezért sok sikert kívánok mindenkinek. A mozgással kapcsolatos véleményemet leírtam a ( A mozgás szerepe az egészség megőrzésében ) c. kérdésnél, kérem olvassátok el.

Krisztina Kiss answered 13 év ago

SÁRIKA NAGYON JÓ KEZDEMÉNYEZÉSNEK TARTOM EZT A GYÓGYTORNÁT. ENGEDJE MEG , HOGY SZERINTEM EZ A 14.-30 AS IDÖPONT KICSIT KORÁN VAN HA ESTE FELÉ TARTANÁ BIZTOS SOKALL TÖBBEN LENNÉNEK….. DE EZ CSAK AZ ÉN KIS VÉLEMÉNYEM -))))))))   SOK SIKERT KIVÁNOK HOZZÁ…..

Sára Biró answered 13 év ago

Krisztikém!  A gyógytornát- gyógytornászok fogják tartani,ebben ők a szakemberek, én csak szervezem és buzdítom a betegeket a mozgásra :)! Mivel a mozgás ugyanolyan fontos mint a diéta és a gyógyszer! Este vannak torna lehetőségek,de azok fizetősek és nem mindenki engedheti meg magának ez "sztk" alapon van!:)  Természetesen igaz,hogy este többen ráérnének Krisztikének ebben igaza van!
Remélem minél többen fogtok jelentkezni,mert a torna  nem csak a vércukrot, a testsúlyt csökkenti,hanem a hangulatra is jótékony hatással van!
Bárki véleményét,ötletét szívesen fogadom és köszönöm nektek is a buzdítást, a hozzászólást!