Végső búcsú Dr. Szabó Főorvos Úrtól …

KérdésekVégső búcsú Dr. Szabó Főorvos Úrtól …
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 12 év

 Érdemtelenül hirtelen és váratlanul távozott közülünk egy sokak által tisztelt és szeretett ember, ki élete értelmét a mások segítésében látta és eszerint is cselekedett.   Kérem tőletek, aki  pár mondatban búcsúzni szeretne tőle itt tegye meg.  ( Búcsúztatása 09.20.-án 16:00-kor a K.vár Gartai templomban lesz, temetése később BP.-en ) Ér

27 Válasz
Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Ha emlegettek köztetek leszekDe fáj ha látom könnyetek
Ha rám gondoltok mosolyogjatok
Mert én már Istennél vagyok……..

Tri-Ton answered 12 év ago

Ezúton is megköszönöm ,, Tamás Atyának,, hogy közös barátunk búcsúztatását a lehető legjobb szervezéssel és erővel megoldotta. Tamás Atya! – ugyan többször elcsuklott a hangod és Te mégis erőt vettél magadon  ott, ahol én már megszólalni sem tudtam volna, hisz egy barát elvesztése mérhetetlen fájdalom.  ( én is tudom )  A szertartásod gyönyörű volt, köszönöm ! ( AZ ISTEN FIZESSE MEG )

Tri-Ton answered 12 év ago

Úgy legyen Zsuzsa, köszönöm !

Tri-Ton answered 12 év ago

 És egy nagy levegő után folyt.-köv !  A temetés a közeljövőben BP-en.  Az idejét még nem tudom, de az autómban 4 helyet ajánlok fel első sorban a KEVA részére és ha nem telik meg akkor a K.vár belgyógyászat részére. ( Részletek később, a család hétfőn fog tudni intézkedni. Időben jelzem )

Tri-Ton answered 12 év ago

  Nem szeretnék válogatni, sorrend a bejelentkezés szerint.   Tóni ( 30 – 701 93 01 )

Julcsi answered 12 év ago

A csordultig megtelt gartai templomban, nagyon szép szertartáson, szívszorító szavakat hallgatva elbúcsúztunk a Főorvos Úrtól!Béke poraira!

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Sziasztok!!Ma bent voltam a Kórházba hasi ultrahangon!!Amikor végeztem kifelemenet megálltam a Kórházi emlékhelynél,az ajtón lévő képről mosolygott rám a kedves Főorvos Úr !!Hát nem tudtam megszólalni,5-éve vagy talán már 6-is hogy ő volt a Belgyógyász orvosom,soha nem féltem tőle,a mosolya a kedvessége,a segitőkészsége ……..nagyon hiányozni fog!!! :-(( Nyugodjék Békében!!!

Tri-Ton answered 12 év ago

 Ahogy ígértem, ha megtudom írom.  Szabó Főorvos Úr temetése október 10.-én 11:15-kor a kispesti temetőben lesz. Továbbra is érvényes, hogy van még üres hely az autómban. Kapuvár kórháztól fogok indulni. Jelentkezni itt, vagy a 30 – 701 93 01 sz. telefonon tudtok. ( ha megtelt jelzem )

Tri-Ton answered 12 év ago

 Ma végleg lezárult egy korszak. Dr. Szabó Főorvos Úr földi maradványai a végső nyughelyükre kerültek. Kérem tőletek a gyertyákat egy ideig még ne hagyjuk kialudni.  http://gyertyalang.hu/gyertyagyujtas/erteeg.php?erteeg=41497

Sára Biró answered 12 év ago

 http://www.youtube.com/watch?v=bPvAQxZsgpQ