Frontérzékenység…

KérdésekFrontérzékenység…
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Hogy viselitek el az" évszak "változást?"

5 Válasz
Marika answered 11 év ago

A frontérzékenység nagyon kellemetlen tüneteket tud produkálni !!Fejfájás levertség , koncentráció zavarok , álmatlanság , vagy aluszékonyság egyensúly zavarok . Ezeket én saját magamon tapasztalom mert sajnos mindkét frontot megérzem , sőt a légköri történések ( csillagászati , meteorok) okoznak panaszokat és kilengéseket a vérnyomás és cukor értékeimben .Tudom , van aki nem hisz ebben , pedig van benne igazság . Az "idős hölgyek" nyara nagyon jó levezetés a nagy nyári melegek után . Szinte megkönnyebbül az ember a kinzó hőség után .

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 No Marikám ide is ért a front!! Küzdjünk meg vele:-)

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 Ki hogy érzi magát? Nagy változás jött az időjárásban!!

rgyorgy answered 11 év ago

Ha válaszolhatok…
Nálam a hidegfronti hatás két nappal a front előtt szokott jelentkezni, és két-három óra alatt lejátszódik.Általában erős belső feszültséget érzek, valamint mellkasi szorítást.A szívem erősebben dolgozik. Tegnap előtt tíz alkalommal mértem vérnyomást. Az első, a reggeli 151 volt, a többi mind normális. Az átlag, az 129 hgmm volt.Vc értékeim: öt mérés átlaga 4,7 mm/l, ebből az egyik alacsony, 3,1 volt.

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 Üdvözlöm Kedves György!! Igen igen,a pár órás feszültség a vérnyomás ingadozás ,és fejfájás ( nálam  ez fejzúgással zajlik)! Nagyon nem kellemes dolog,ma én is párszor mértem vérnyomást sajnos alacsony volt!!