édesítő szerek

Kérdésekédesítő szerek
Miklós Mária kérdezte ennyi ideje: 13 év

Szép délutánt!
Mostanában hangoztatják, hogy az édesítőszerek károsak,  a gyümölcs cukor  egészségesebb, meg a sztívia.
Nem tudom….én édesítőszert használok.  Most már szinte minden  "rossz", fejükre állítják az eddig elfogadott elméleteket, bizonyításokat. Nem kellenne ennyi mindent olvasnom…ugye????
Egészséget kívánok:-)

3 Válasz
Best Answer
katalin answered 13 év ago

Megmondom öszintén én csak süssinát használok mert az olcsok lehet hogy tényleg károsabb anyagbol készülnek.Deédesitöt muszáj használni tea kávé keserüen nem jo.

Sára Biró answered 13 év ago

 Marika véleményem szerint el kell olvasni,aztán megpróbálni kiszűrni ami a legjobb, a legelfogadhatóbb. Katinak igaza van a Sussinat illetően,mert az nem drága és mellékíze sincs. A Canderel is jó,csak húzós ára van. Bármelyiket lehet fogyasztani,mert annyit nem használunk hogy káros legyen az egészségre.

Miklós Mária answered 13 év ago

Köszönöm kedves Sacikám és  Kati!
Én is a Sussinat használom, illetve évek óta használjuk és tényleg  jó íze van.  Csak most már mindent kiforgatnak, ellenbizonyítanak, most már a   hús sem jó..-na de nem eszem én  olyan sok húst-.
Tényleg akkor most ne menjünk ki az utcára, a buszon kesztyűvel fogjam meg az üléseket…. na  szerencsére azért nem veszek mindent halálosan komolyan.    Meg kell élni valamiből a firkászoknak is.
-na most megmondtam:-)))))
Szépséges napokat kívánok:-)