Naponta ki mennyit és milyen jellegű mozgást végez?

KérdésekNaponta ki mennyit és milyen jellegű mozgást végez?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 12 év

 Kíváncsi vagyok:-)

15 Válasz
Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Teljesen egyetértek az elöbbivel szombaton lemostam a bicajomat ,mindig imádtam menni vele pedig elektromos bicót is kaptam 3-éve!! De én álltalába betegségeim előtt letekertem Kistölgyfára és onnan vissza,Pityu te ugye tudod merre van? kb-6km-lehet nem tudom pontosan!!

Sára Biró answered 12 év ago

Ennél jobban a mozgás fogalmát nem is lehetett volna meghatározni. Köszi Pityu.
Zsuzsikám csak gratulálni tudok, nagyon örülök hogy elővetted a biciklit és mennyit bicikliztél? Egyből nem szabad Kistölgyfáig menni!

Amúgy az elektromos bicikliket ki nem állhatom!

Pityu answered 12 év ago

Tudom Zsuzsa. Arra kerekezve a jó levegő, a hansági táj szépsége, napközben a gyér autós forgalom, mind segíti a kikapcsolódást, a nyugodt mozgást. Kíváló útvonal választás!

jaskó answered 12 év ago

Valamikor élsportoló voltam, vele egyidőben hivatásos katona. Lételem volt a mozgás. Ma ebből csak a napi folyamatos könnyű munka maradt, abból is az, amit előre meg tudok tervezni és nem erőből (netán idegből) kell végezni. Az egyenletes tempót nagyon bírom. képes vagyok több órát folyamatosan dolgozni, de csak a meghatározott pihenőidők beiktatásával. Ha viszont hirtelen, nem várt terhelés ér, akkor kész, vége Nincs levegő, elszáll a cukor. Volt egy kismotorom, azt direkt eladtam és  mindenhová biciklivel megyek. Gyalogolni a lábfej-problémáim miatt nem tudok sokat. Egy biztos, ha valami miatt le kell állnom és nincs meg a napi mozgásadagom, akkor rosszul érzem magam. A cukorszintem is akkor van "topon", ha mozgásban vagyok.

Sára Biró answered 11 év ago

 ?