Országos KEVA cukorbeteg találkozó !!!

KérdésekOrszágos KEVA cukorbeteg találkozó !!!
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 12 év

Egyre többen vagyunk a KEVA csapatában akik úgy gondolják, hogy kellene egy személyes találkozót is szerveznünk. Az ötlet fő gazdái ( rajtam kívül ) Eszti, Kriszti, Zsuzsa és szolídan a háttérben Sárika. Sok minden vár még kidolgozásra, de fő vonalakban:  2012 júni. 30, vagy Júli 07 és a beledi horgásztavaknál. Programok: egészséges életmóddal és tanácsadással kapcsolatos előadások ( Eszti + Sárika ) Szűrővizsgálatok: ( megszervezni ) Eszem-iszom: (egészséges ételekkel, megszervezni)  Távolról jövők elszállásolása, befogadása: ( megszervezni) Ötleteket és segítőket várunk !!! Ki, mit szól hozzá és mit tud vállalni ???

21 Válasz
Best Answer
Pityu answered 12 év ago

A megbeszéltek szerint számíthattok rám. Enni és innivaló bezserzés, szállítás, esetleg Ic vonat csazlakoztatása személygépkocsival Kapuvár-Beled utvonalon oda-vissza. Szálláslehetőségem sajna nincs.

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Én jónak tartanám ezt már irtam is,Toni amit mondtok azt visszük (mármint ételhez valót),zöldség, fehérje hús stb,stb:-)!!

Julcsi answered 12 év ago

Számíthattok rám! Vendégszállásoláson kívül bármiben segítek!

katalin answered 12 év ago

Én is segitek de nem igérek semmit mert addig még van idö és apu elég beteg.

Tri-Ton answered 12 év ago

Alakul a dolog, csak még a távolabbról nincs érdeklődő. Egy kis ,,népszámlálás,, ( időrendi sorrendben : Eszti, Sári, Feri, Pityu, Tóni, Kriszti, Zsuzsa, Julcsi, Kati )  9 X min. 2 = 18 fő eddig. 

Tri-Ton answered 12 év ago

Meg egy kis bíztatás !    Senkit se zavarjon a jelentkezésben, hogy esetleg nem ismer senkit. Hisz ez is a célja a találkozónak. Két héttel ezelőttig én is csak Sárit és Esztit ismertem, meg Krisztit egyszer láttam.

Tri-Ton answered 12 év ago

 Távolról jövőknek !  Akkor már bőven jó idő lesz. Lakókocsi ill. sátorhely van, víz – villany – wc megoldott.  És üzenet a távolba :   Jaskó, legfeljebb egy éjszakai horgászattal fejezzük be a vacsorát !

Pityu answered 12 év ago

Ezen a napon nem kellene dogozni, előadásra készülni, beszámolni, munkát végezni Esztinek és Sárikának. Had ünnepeljenek szabadon. Úgy sem tudnak elszakadni szakmájuktól, hivatásuktól. Lesz mondandójuk épp elég, csak "szerepeltetni" nem kellene Őket. Ne legyen stressz nekik sem, inkább kötetlen elfoglaltság. Az előadásnak még hangosítás is kellene, energiával felszereléssel, stb.. Hangosítás nélkül pedig elég egy lejátszó és pár CD. ami segít a kötetlen hangulat kialakításában.

Pityu answered 12 év ago

A távolról jövőknek fel kellene ajánlani, hogy helyettük is vásárolunk a helyi boltokban, ha arra megfelelő anyagi garanciát biztosítanak. (pénz v. utalvány előre küldés stb.) Így elkerülhető lenne a kellemetlen cipekedés, az áruk melegedése, minőségromlása.

Pityu answered 12 év ago

A programokhoz kapcsolódó még egy észrevétel: "Szűrővizsgálat" szerintem nem kivitelezhető.  A megfelelő steril környezet kialakítása, bejelentés, esetleg engedélyeztetés, hulladék kezelés stb. mind olyan macerás dolog, amit ha szabályok szerint végzünk túl körülményes és költséges dolog.