Dr. Szabó Főorvos Úr magánrendelése Kapuváron !!!

KérdésekDr. Szabó Főorvos Úr magánrendelése Kapuváron !!!
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 12 év

A mai napon Dr. Szabó László belgyógyász főorvos ünnepélyesen megnyitotta magánrendelését. Keddenként délután 14:30 – tól a várja az előre bejelentkezett, cukorbeteg, anyagcsere zavarokkal küzdő és fogyni kívánó betegeit.  Én oda fogok járni, mivel gyakorlatilag ott nincs várakozás, nincs tömeg és így sokkal könnyebb az idővel gazdálkodni. A hozzájárulását előzetesen megkértem, hogy ezt megjelentethessem a KEVA-n, mert gondolom többen vagyunk itt akik élni kívánnak ezzel a lehetőséggel.

6 Válasz
Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Neked ez az időpont a jó szerintem Tri-Ton ,én meg elvárakozom a normál rendelésen, addig is beszélgetek akivel tudok!!

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Amennyire nagy tudással és csupa kedvességgel rendelkezik a Fő-orvos Úr,a magán rendelésén is betegek tömkelege fog lenni,mert mindenki őt akarja ,azt megmondom neked kedves Triton,tehát biztos hogy kell várakozni!!!

Tri-Ton answered 12 év ago

Itt egy lehetőség a választásra mindenki saját maga eldöntheti, hogy neki melyik a megfelelőbb. Én személy szerint örülök neki.

Tri-Ton answered 12 év ago

 Ugyan nem kell hozzá kommentet fűzni, de egy ideig még szem előtt tartom, hogy mindenki tudjon róla, aki érintett lehet.

katalin answered 12 év ago

Biztos hogy ezentul is rendes szakrendelésre fogok járni anyagi okok miatt is de nem mondom hogyha olyan problémám lesz biztos hogy a magánrendelés is szoba jön.

Tri-Ton answered 12 év ago

Csak, hogy szem előtt maradjon még a héten.