Hogyan vészeltétek át a rekkenő hőség után a hideg frontot?

KérdésekHogyan vészeltétek át a rekkenő hőség után a hideg frontot?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Hogyan hatott a közérzetre, és a vércukor értékekre?

6 Válasz
rgyorgy answered 11 év ago

Furcsa, de most semmilyen hatással sem volt rám. Általában egy-két nappal korábban pár órára feszült szoktam lenni. A mellkasomon szorítást érzek. Ez most mind elmaradt. Viszont ami szokatlan, a vérnyomásom most szokatlanul alacsony, 103 hgmm.

Nanita answered 11 év ago

A frontot megéreztem, de a cukrom nem reagált rá különösebben. De a várt hideg ide nem érkezett meg. 🙁

rgyorgy answered 11 év ago

A holnapra jelzett hidegfrontot feleségemmel mindketten megéreztük, bár rövid időre. Ki érti ezt? Az erős frontot nem, a gyengébbet megéreztük.

Sára Biró answered 11 év ago

 Lehet az én fejem is a front miatt fáj?

Marika answered 11 év ago

A frontokat nagyon megérzem és szenvedek tőlük az eső közeledte az iszonyatosan megvisel és ahogyan esni kezd vége , nincs semmi bajom . Ezt nem tudom megérteni és még nem tudtam rá magyarázatot kapni . Szerintetek mi lehet az oka ????

rgyorgy answered 11 év ago

Marika gondolom, a levegő elektromos töltöttségét az eső megszünteti. Még vitorlázó koromban volt, ahogy közeledtem a zivatar felhőbe, úgy erősödött bennem a belső feszültség. Az összes hajszálam mind kiegyenesedve a kabintető felé " égnek állt". Ennek az állapotnak egy szempillantás alatt vége lett, ahogy két felhő között kisült a villám. Persze rövidesen kezdődött minden elölről.