A vércukorszintmérő ellenőrzésének eredményét ki lehet valahogy zárni a gépi értékelésből?

KérdésekA vércukorszintmérő ellenőrzésének eredményét ki lehet valahogy zárni a gépi értékelésből?
Árvai István kérdezte ennyi ideje: 11 év

Ha kontroll oldattal ellenőrzöm a mérés pontosságát, kapok egy nagyon alacsony és egy magas mérési eredményt, amely befolyásolja a készülékben az átlagszámítást. Úgy látom, ha megjelölöm, az nincs hatással erre. A Dcont honlapjára is fel szoktam tölteni az eredményt, s ott sem tudok mit kezdeni vele.

4 Válasz
Árvai István answered 11 év ago

A kontroll oldatom lehet, megfőtt a szobában? Biztos, hogy 32 foknál melegebb volt. Vagy csak az ellenőrzéskor ne haladja meg ezt az értéket?
Egyébként az L1 jóval többet, az L2 kevesebbet mutat, mint a helyes érték.

A csíkot is hűvös helyen kellene tartani? Esetleg hűtőben, vagy a 7 fok az túl hideg?

rgyorgy answered 11 év ago

Bármit kilehet törölni a D Cont honlapjáról, ha akarod.
Ki kell jelölni a törölni kívánt adatot: rákel klikkel-ni jobb gombbal, bal gomb: elem vizsgálata felül megjelenik egy fekete szerkesztőléc, jobb szélen lenyitni a csomópont műveleteket, itt rá klikkelni a csomópont eltüntetésre, és már nincs is a kijelölt adat.

Árvai István answered 11 év ago

Gyuri köszönöm (hívhatlak így?), de ez nem adattörlés, hanem csak a betöltődött oldalba szerkesztesz bele. F5 után ismét ott van.

rgyorgy answered 11 év ago

István, a megszólítás tökéletes. Igazad van, szerkesztés után nem lehet elmenteni a módosítást. A Dcont adatait évente csak egyszer használom, mikor a gondozóba megyek.A saját e-naplómat jobban tudom használni.