diabetes

Kérdésekdiabetes
Miklós Mária kérdezte ennyi ideje: 13 év

Üdvözlök mindenkit!

Az a kérdésem, hogy előfordul  Veletek  Sorstársaim az, hogy reggel alig bírtok felkelni?

Én mostanában reggel felkelés után kimondottan rosszul vagyok, iszonyatosan szédülök,  nagyon rossz  közérzetem van…….ilyenkor bevallom még sírok is.   Gyenge vagyok.
Azután kb.   egy-két óra múlva térek észhez…
Talán ilyenkor a vércukrom???
Nehéz napok ezek,  különösen mikor egyedül van az ember. 

Szeretettel 🙂

2 Válasz
Sára Biró answered 13 év ago

 Marika igyál te is csalánteát,tényleg most olvastam:-)épp a Te gyógynövényes kérdésednél van pontosan leírva.
Meg én zöld teát is szoktam inni. De reggel mindig először kávét egy kis tejjel:-) utána a többi,mert délelőtt a munkában nincs időm inni.

Marika answered 13 év ago

Szia Marikám !! Nálam fordítva működik a dolog , én nem bírok feküdni , tudom az okát csak nem szeretek panaszkodni , nekem a nyaki csigolyáimon van három db gerincsérv a kettesen jobbról és balról is egy és a hármason jobbról . EMRI _vel bizonyított és az egész gerincem tele van csontkinövésekkel és az alsó részen kapocsképződések vannak . Ha nem jártam volna a CERAGEMBE nem is tudom mi lenne velem . Ez egy alternativ gyógyászat .A CERAGEM .HU oldalon olvashatsz róla bővebben ha érdekel . Csak egy probléma van vele még nem mindenhol elérhető . Csak a megyeszékhelyeken pld Győrben is van központ ahol teljesen ingyen és korlátlan számban igénybe vehető . Nekem a kis hordozható P -390-es készülékem van és ez nekem életmentő , amikor becsípődik ideg és meg sem tudok mozdulni . Na most aztán jól kipanaszkodtam magam !!!!!!!