MI A VÉLEMÉNYTEK ERRÖL A GYÓGYGOMBÁKROL?

KérdésekMI A VÉLEMÉNYTEK ERRÖL A GYÓGYGOMBÁKROL?
Krisztina Kiss kérdezte ennyi ideje: 13 év

PL vitamax px4 és a többi..  tényleg hatásosak vagy csak ezek is azok közzé tartoznak , hogy pénz kidobás…………

26 Válasz
Sára Biró answered 13 év ago

 Ma találkoztam egy nagyon kedves régi beteggel akinek többféle betegsége van,többek között tumora is volt! Alternatív kezelésről beszélgettünk és azt mondta,csak a gombákról ne halljon,mert ,mennyibe kerültek és semmire sem jók! Hát ez is egy vélemény volt!

Krisztina Kiss answered 13 év ago

2-3 hét mulva meg tudom mondani használt e apunak a gomba  mert arra lesz ujra eredménye . kiváncsi vagyok én is javult e.

katalin answered 13 év ago

NEKEM VAN KÉT OLYAN ISMERÖSÖM IS AKI ISZIK ILYEN GOMBÁT AMIT MAGA CSINÁL OTTHON ÁLLITJÁK HOGY JO ÉN IS KIPROBÁLTAM DE TÜRELMEM SINCS CSINÁLGATNI MEG NEM IS HISZEK ILYENEKBE.

Sára Biró answered 13 év ago

 Na Krisztikém várjuk az eredményt. És mennyibe is került az eddigi kúra?
Vigyázz Kati,milyen gombákból "kutyulgatsz". Jó vargánya,az igen:-)

Krisztina Kiss answered 13 év ago

KATALIN EZT NEM CSINÁLNI KELL KÉSZEN LEHET VENNI KAPSZULÁBAN.  SÁRI KÉRDÉSEDRE VÁLASZOLOK MENNYIBE KERÜLT IDÁIG  ? 50 EZERBEN VAN. DE HA EREDMÉNYEI JAVULNAK AKKOR AZT MONDOM MEGÉRTE.

Sára Biró answered 13 év ago

 Krisztikém én laikus vagyok,ezért megkérdezem milyen eredmény fog javulni és mi fogja kimutatni . Netán a gomba forgalmazó cég műszere?

Krisztina Kiss answered 13 év ago

HÁT UROLOGIÁRA JÁR PROSZTATA MIATT ÉS MINT NÖKNÉL A CITOLOGIA  FÉRFIAKNÁL VÉRBEN MUTATHATO KI VAN E RÁKOS ELVÁLTOZÁS HA MOST IS MAGAS LESZ ,SZÖVETANT VESZNEK NEKI BELÖLE. AMUGY ÖSZINTE LESZEK NEM VÁROK CSODÁT ETTÖL A GOMBÁTOL SÖT A CSALÁD SEMM DE APU BIZIK BENNE HÁT NEM VESZÜK ELL A HITÉT.

Sára Biró answered 13 év ago

 Krisztikém kíváncsian várom a visszajelzést,és semmi gyógyszer nem ment csak a gomba?

Krisztina Kiss answered 13 év ago

SZIA  ELÖSZÖR IRTAK FELL VALAMIT NEKI DE MEG VOLT MEDIG SZEDHETE ÉS AZOTA CSAK A GOMBA.ANNYIT TUDOK GYŐRBE KELLI MINDIG ELLMENI OTT LEHET MEG VENNI.

stewes answered 13 év ago

„Netán a gombaforgalmazó cég műszere?”

:-)))))