A vegetáriánus étrenddel lehet fogyni?

KérdésekA vegetáriánus étrenddel lehet fogyni?
Lajos Máté kérdezte ennyi ideje: 13 év
3 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 13 év ago

 
 Lefogyni  csak úgy lehet, ha kevesebb kalóriát viszünk a szervezetünkbe!
 
Amennyiben csökkentjük a kalória-bevitelt, többet mozgunk, tudatosabban odafigyelünk arra, hogy miből mennyit eszünk, és nem utolsósorban kitartóak vagyunk, biztosan sikerül lefogyni.Csupán a vegetáriánus étrend nem elég a fogyókúrához!

Lajos Máté answered 13 év ago

 Akkor nem tudom miért terjesztenek ilyeneket! Igaz én nem tudnék vegetáriánus lenni,de egy próbát megtennék! Így marad az eddigi kaja!

Agnes Kovacs answered 8 év ago

én vegetáriánus vagyok 27 éve, de Sárika pontosan leírta fogyni a csökkent kalóriával lehet csak, ha valaki vegetáriánusként is töménytelen mennyiségben megtömi magát attól nem lehet lefogyni. Alapvetően a vegetáriánus étrend csak azért képes fogysztani, mert rostban gazdag , az éhség érzetet jobban teliti, meg az álatala bevitt kalória hamarabb elhasználódik időben nem olyan tartós mint a hús által biztosított kalória, mondjk én intenzív mozgásban gazdag életet élek és ilyenkor érzem hátrámyát h nem eszem húst ( nem szeretem) , mert a zöldések kalóriája nem add tartós energiát hosszabb fizikai aktivitás során és ilyenkor erősebben beindul a fogyás és vércuki zuhanás. Nekem húsmentes táplálkozás miatt sokkal nagyobb odafigyelés h edzés, kirándulások előtt mit egyek h ne zuhanjon le menetközben a vércuki hiába csökkentem le előtte az inzut ,de teli hassal se legyek ami akadályoz az edzésben.