Hajnali jelenség terhesség alatt

KérdésekHajnali jelenség terhesség alatt
Noémi kérdezte ennyi ideje: 11 év

Üdv mindenkinek!
Hogyan tudnám kivédeni a hajnali jelenséget?
Lassan egy hónapja küzdök,már próbáltam emelni,csökkenteni az inzulin adagomat,eddig a legjobb eredményem 9,3 volt,rendszeresen 12-13as cukrokat mérek ébredéskor,éjjel is 2* mérek és korrigálok.Ellenőrzésre csak a jövő héten mehetek.
A terápiám NovoRapid(9+9+b E),Insulatard napi 2*(12+0+8 E).
29. hetes kismama vagyok,aggódok hogy nehogy baj legyen a kisbabámmal ez miatt.
Szívesen várom  a tapasztalatokat,tanácsokat!
Köszönöm!
Szép napot!

129 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 11 év ago

Üdv.az oldalon Noémi. Linkeltem egy kérdést.

 https://egeszseg.keva.hu/kerdes/2144/

Jó lenne kiszűrni,hogy Somogyi,vagy hajnali jelenségről van szó. Írj egy vércukor profilt akkor okosabbak leszünk, illetve,hogy mikor mennyi CH-t eszel. Kíváncsi lennék mennyivel korrigálsz és mikor mérsz vissza?!

Egy dolgot nem értek, miért csak a jövő héten mehetsz kontrollra? Mi azt szoktuk mondani panasz esetén korábban. Nem hinném,hogy elküldenének.

Sára Biró answered 10 év ago

 Szia Noémi! Terhesség alatt fokozódhat a fehérje kiürítés, reméljük szülés után csökken. Mondott ezzel kapcsolatosan az orvosod valamit?

Sára Biró answered 10 év ago

 Mi újság?

Noémi answered 10 év ago

 Sziasztok!Elnézést,kicsit eltűntem.Hát a diabdokim  és a nefrológus szerint nem vészes a fehérjeürítésem,a nőgyógyászom pánikol.Eddig úgy áll a dolog hogy a nőgyógyászom kért néhány vizsgálatot,a diabdokim is,és azon eredmények fogják eldönteni meddig vihetem még el a terhességet.Ma töltöttük a 36. hetet.
Holnap megyek az eredményekért,és viszem őket a nőgyógyászhoz.Aztán meg majd látjuk mit javasol…Egész kielégítőek az vc eredményeim,azzal most elégedett vagyok.Tejterméket maximum egy fél pohár jogurtot iszom.Kb ez van most.
Sára,te hogy vagy,hogy viseled ezt az időt?Szép napot!

Sára Biró answered 10 év ago

 Szia Noémi! Már aggódtam,hogy mi van Veled, majd írd meg,hogy mit mondanak holnap! Köszi kedves vagy, már melegebb van egy picivel és így jobban viselem :-)))

Noémi answered 10 év ago

 Sziasztok!Hát a fehérjeürítésem brutális méretet öltött…A nőgyógyászom befektetett a kórházba és 2013. október 17.én 12,05-kor felnyöszörgött a kis szemünk fénye,Hanna,48 cmvel és 2950 grammal látta meg a napvilágot!
Remélem mindenki jól van!Szép napot!

Sára Biró answered 10 év ago

 Drága Noémi! Nagyon sok szeretettel gratulálunk Hanna érkezése kapcsán:-))) :Annyira örülök,hogy megszültél, és egészséges kislányod született! :-)))
Írj amikor az időd engedi!

Nanita answered 10 év ago

Kedves Noémi,

Nagyon sok boldogságot, örömöt és jó egészséget kívánok mindannyiotoknak!

Noémi answered 10 év ago
Sára Biró answered 10 év ago

 Szia Noémi! Épp ma gondoltam Rád és látom valamikor írtál,csak " elszállt". Ha olvasol minket írj néhány sort,annyira kíváncsi vagyok , hogy boldogulsz? Remélem jól vagytok. Üdv és a legjobbakat kívánom.

« Előző 1 11 12 13