Zöldárpa a mindentadó táplálék – kinek van tapasztalata?

KérdésekZöldárpa a mindentadó táplálék – kinek van tapasztalata?
Edelényi Rita kérdezte ennyi ideje: 13 év

 dr. Yoshihide Hagiwara tudós, feltaláló és természetgyógyász, több évtizedes kutatást követôen érdeklôdésének középpontjába a zöldárpa került, amelyrôl azt állítja, hogy a Föld tápanyagokban leggazdagabb növénye. Kifejlesztett egy eljárást,amelynek segítségévele tápanyagból zöld por alakban kivonatot készített.Ez az egyszerű növény alapvetôen megváltoztatta Japánban a táplálkozási szokásokat,megteremtve az egészséges    élelmiszerek alapját. Elindult hódító útjára Amerikába, Ausztráliába,Európába. 
A zöldárpa lugosító hatású, igy javítja a cukorbetegek állapotát is. http://bit.ly/olJVmj
Itt pedig egy egész könyvre való információt találtok. 

4 Válasz
Edelényi Rita answered 13 év ago

 Neten irták: 
– 11 éve 1. típusú cukorbetegségem van. Ez az állapot folyamatos figyelmet és fegyelmet igényel annak érdekében, hogy az optimálishoz közeli vércukor értéket elérjem. A gyógyszerek mellett számos alternatív lehetőséggel próbálkoztam. Az állapotom egyre romlott: vércukorszintem 15-20 körüli volt. Ebből adódóan mindig szédültem, fájt a gyomrom, hányinger gyötört. Ezen túlmenően pajzsmirigy túlműködés és vészes vérzékenység alakult ki. Ismerősöm által elkezdtem szedni a zöldárpát, laktoferint. Használom az infrás talpbetétet és iszom a PiMag vizet. Néhány nap leforgása alatt rohamosan javult az egészségem. Vércukrom 10 alatt tudom tartani gyógyszerek nélkül! 

Sára Biró answered 13 év ago

Kedves Rita ! 1-es tipusú cukorbetegség csak inzulinnal kezelhető!  Sajnos sokan azt gondolják,ha inzulinos cukorbeteg valaki akkor 1-es típ.cukorbeteg lesz. Ezt mindenképpen tisztázni kell,mert a mai tudás szerint 1-es tip.cukorbetegség sem gyógyszererrel,sem más alternativ therápiával nem gyógyítható. 2.-es tip.cukorbetegségben elhiszem ,hogy javítja a cukorháztartást természetsen  gyógyszeres kezelés mellett és mindenképpen a kezelő orvos tájékoztatása mellett!

Edelényi Rita answered 13 év ago

Kedves Sári! Köszönöm a kiigazítást. Amit ide másoltam, azt a neten találtam itt: http://thewellness4all.net/termektap.html.
 Az eredeti leírást most találtam meg itt: http://wellnessotthon.com/Cukorbetegseg-es-depresszio-Percsi-Edit
Valóban, itt nem azt írja, hogy gyógyszerek nélkül. Apró pontatlanság és milyen félrevezető lehet, köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet! 
Az biztos, hogy érdemes foglalkozni a zöldárpával, mert minden fontos tápanyagot tartalmaz és nagyon erősen lugosít. Én minden reggel fogyasztom. 

Sára Biró answered 13 év ago

 Köszönöm Rita a igazítást és ígérem a zöld árpa után fogok olvasni.