Zivatari tevékenység hatása a vércukorszintre. Tapasztalatok?

KérdésekZivatari tevékenység hatása a vércukorszintre. Tapasztalatok?
rgyorgy kérdezte ennyi ideje: 11 év

Nálamnem várt módon alakultak a mért vc-k. Ebéd után 6,3-at mértem. Vacsora előtt8,9 volt a cukrom, ami már nem a megszokott érték volt. Egy-egységgel többinzulint adtam, ennek ellenére vacsora után 10, 5-re emelkedett a vc-m.Radarképetnézve két nagy kiterjedésű felhőzóna között voltunk. Mindkét felhő részben voltzivataros tevékenység, ami hatással lehetett a cukromra. Vc mérés után kb. egyórával már csörgött, csattogott az ég, kitört az égi háború.Milyentapasztalataitok vannak, mert ez a két felhőzóna Magyarország kétharmad részét beborította.

4 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 11 év ago

 Nagyon jó megfigyelés György! Az uzsonna ugyanaz volt , mint máskor ? Annyi mozgást végeztél?
Többiek mit tapasztaltatok?? 

rgyorgy answered 11 év ago

Sárika, minden a megszokott volt. A vacsora előtt beadott 10 E inzulintól félő volt, hogy lemegy a cukrom, nem így történt. Extrém cukor értékeknél mindig cellajegyzetbe beírom az oda tartozó eseményeket, így a tavalyi adataimat is átnéztem. Csak arra gondolok, vagy a belső feszültség amit nem éreztem, vagy a levegő elektronjainak megváltozása okozhatta a magas vc értéket. Kár, hogy másoknak nem volt a zivatar hatásával kapcsolatos észrevétele.

Sára Biró answered 11 év ago

 Vagy nem olvastak bennünket, azért nem írtak észrevételt! Azért , egy 70 év körüli embernél ha egy alkalommal  10,5 mmol/l-es volt a vércukrod ez nem olyan nagy gond.  Más panasz nem társult ? Sokkal nagyobb gond a 4-5  mmol/l körüli vércukor érték. Éjszaka mennyi most a vércukrod? 
Többiek?

Sára Biró answered 11 év ago

 Ismét jön a zivatar, nálunk teljesen beborult. Majd írjatok a tapasztalatotokról!