Volt közületek valakinek arcideg bénulása?

KérdésekVolt közületek valakinek arcideg bénulása?
jaskó kérdezte ennyi ideje: 12 év

Ha valakinek van ilyen jellegű tapasztalata, kérem írja meg. Egy közeli hozzátartozóm érintett. A gyógyulás menete, időtartama és a visszamaradó szövődmények érdekelnének.

13 Válasz
Best Answer
Krisztina Kiss answered 12 év ago

KEDVES jasko én tapasztalatbol irok. nekem volt. 3 honapig jártam fiziko terápiára. kb utána még honapok teltek ell mig kicsit helyre jöt. sajnos teljesen nem jött rendbe van vissza maradás. sokáig nehez ettem ittam mert több jöt kifelé mint befele. sokat rágoztam, hogy folyamatosan legyen mozgás.  szememet nem tudtam teljesen lecsukni ugy aludtam fogtam.  mükönnyet irtak rá mert ugye nyitva volt és kiszáradt. lenne kérdés várom és válaszolok.

Marika answered 12 év ago

Szia , kerestem a Mária Treben könyvében találtam a svéd füves masszírozást !!!!

Tri-Ton answered 12 év ago

Szia Jaskó !  Hogy van a hozzátartozód?  Ha a javulás útján van, már kell, hogy legyen némi pozitív eredmény. Nagyon sok múlik a saját hozzáállásán !!! Bizalmat és Önbizalmat belé ! mégpedig sokat ! Több ismerősöm járt már így és, hogy ezt már csak múltként tudhatják, nagyrészben Önmaguknak köszönhetik.

jaskó answered 12 év ago

Kösz az érdeklődést Tóni!
Kicsit már javul, A szeme környéke már mozog, de még azért nem tökéletesen, a szája széle és annak közvetlen környéke még várat magára. Van egy TENS gépem. A neurológus engedélyével naponta egyszer a kórházi kezelésen túl, még azzal is ingereljük a felületet. Erre elég jól reagál. Nagyon akar gyógyulni, de ami a lényeg, nem görcsösen teszi! Sok türelem kell hozzá, (főleg az ő részéről) az tény, de mindenben segítjük.