Vesekő hajtásra tudnátok gyógyteát ajánlani?

KérdésekVesekő hajtásra tudnátok gyógyteát ajánlani?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 13 év

A barátnőm kislányának veseköve van,szegény napok óta görcsöl. Esetleg valami tippetek, bevált gyógytea ötletetek nincsen?

9 Válasz
Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Éppen 3-hete h egy nagyon közeli valakim kislánya( 17-éves) nagyon begörcsölt vesegörcse lett azonnal orvoshoz vitték,úgy tudom le is állt az egyik veséje,azonnal Sopronba utalták kőzúzást végeztek nála !! Nagyon sokat szenvedett_!!Itt semmiféle teáról nem volt szó egyxerre cselekedni kellett!! Sajnos 🙁

Tri-Ton answered 13 év ago

Itt a fűvesember javaslata !  ( PETREZSELYEM:   Étvágyjavító, vesekő-oldó,vízhajtó, hólyaghurut ellen ajánlott. )  Mindjárt keresek görcsoldót is.  Jobbulást!!!

Sára Biró answered 13 év ago

 Zsuzsika látta urológus a kislányt és a kő zúzást szeretnénk elkerülni,az lenne a jó ha spontán távozna.

Sára Biró answered 13 év ago

 Köszi,egyszerre írtunk.

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Igen látta sokat szenvedett 1-napig volt bent ez még friss történet!!

Tri-Ton answered 13 év ago

Csicsóka : Koleszterin- és triglicerid-csökkentő hatása a szív-és érrendszeri betegségeknél.Fontos az elhízás, vesekő, köszvény,hipertónia, szívkoszorúér-betegségek megelőzésében.Minimálisra csökkenti a mellrák rizikóját.Szabályozza avércukorszintet, cukorbetegeknél az inzulinfüggőséget csökkenti

Tri-Ton answered 13 év ago

VESE BAJOKRA :              Csipkelekvár vagy tea maggal együttfogyasztva. Tea: 1 liternaponta: zsurló, orbáncfű, csalán, tarackgyökér egyenlő mennyiségben Ezt este beáztatni, reggelfelforralni.Nyirok-masszírozás, naponta két órán át.- Élénkítő:Gyermekláncfű (kákics) salátának. Így háromszor annyi vas,C- és A-vitamin van benne, mint más hasonló növényben.

Tri-Ton answered 13 év ago

GÖRCSOLDÓ :  Citromfű ! Teakéntvagy nyersen fűszerként. ( ezen kívül ) – „Erősíti a főt, jót tesz a testnek, elhajtja a rossz gondolatokat,  tisztítja a légzést”

Tri-Ton answered 13 év ago

És talán a lényeg !!!!   VESE A vesénk működését is segíteni kell. Mivel méregtelenítőszervünk egyike, és a verejtékmirigyünket alig használjuk, (elfojtjukdezodorral, különösen a hónunk alatt,) ezért próbálja a vese átveszi a szerepét.Ha a vesénk nem dolgozik rendesen, akkor améreganyag lerakódik az izületekben. Vesét működteti, tehát vízhajtó: a bodzavirág tea, aranyvesszőfű, nyírfalevél /mégvesekő esetén is hatásos napi 1 csésze fogyasztása esetén/, tejoltógalaj,csalántea /de csak 6 hétig lehet inni, majd 6 hét pihenő után újabb 6 hét/.A vese működtetésére  legegyszerűbb gyógynövény a bodza virág, amit nátha teának hívunk.Nemcsak köhögést és lázat csillapít, hanem izzaszt is , és  az izzadás már önmagában is tisztítja aszervezetünket,  és a vesénk működését issegíti, és ezáltal hamarabb kitakarodik belőlünk az a sok szemét, amit megeszünk.Nagyon jó ízű a teája, érdemes időnként inni belőle. Korlátlan ideig iható. A következő ilyen növény – tejoltó galaj. Három galajfélétismerünk: a tejoltó, a közönséges és a ragadós galaj. A közönséges és ragadósgalaj fehér virágú, a tejoltó pedig sárga virágú. mindegyik galajféle rákmegelőző A tejoltó galaj egyedüli a galajok közül, ami a vesét működteti Heti egy csésze avesénket tökéletesen rendbe fogja tartani. És ezen kívül az egésznyirokrendszerünknek, az egész mirigyrendszerünknek segíteni fog a működésében,és ez azt jelenti, hogy nem lesz belőle daganat a hónom alatt, a mellékvesén ésaz összes mirigyem jól fog működni, mert kapnak megfelelő támogatást ennek anövénynek a hatóanyagaiból.Dél-Amerikában is van, ésúgy hívják, hogy macskakarom. (A Dávid professzor teája a macskakarom, rákellen ő ezt ajánlja.) A másik két növényelsősorban pajzsmirigyműködésre való.  A vesénknek a következősegítőjét úgy hívják, hogy nyírfalevél. Ukrajnából hozzák be a nyírfa vizet literszámra a piacra –ugyanazt tudja, mint a tea. Nyíregyházán árulják –, ami ugyanazt tudja, mint atea. Tavasszal gyűjtik. Régebben megcsapoltuk a nyírfát, ferdén belefúrtunk,egy nádszálat tettünk bele, egy óra három liter víz is lejött egy ilyen fából.Hihetetlenül jó a vesére. Kőmorzsoló alevelének teája is, és a vize is. Akinek veseköve van érdemes nyírfalevél teátinni Szétmorzsolja a vesekövet!!!