Vércukormérő vásárlás.

KérdésekVércukormérő vásárlás.
Ati42 kérdezte ennyi ideje: 12 év

 Milyen vércukormérőt ajánlanátok? Van nekem egy örökölt mérőm,de nem pontos és most szeretnék egy új készüléket venni.

31 Válasz
Best Answer
Farkasinszkiné Kati answered 12 év ago

Nekem 3 vércukor mérőm van és mind a három működik. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy felváltva
használom őket. Nem hanem azt használom, amit kipróbáltam egy kórházi profil vérvételnél. Amikor vért
vettek tőlem a géppel én is mindig megmértem. Az eltérés 0.5 volt majdnem minden mérésnél én
ezt azóta is így számolom, hogy a ha megmérem a cukrom. Ennek a vércukor mérőnek a neve ONE TAUCH.
Nekem nagyon bevált és az orvosom ajánlotta. Úgy tudom 6 év a lejárati idő a vércukor mérőknél és ha
orvos írja fel, akkor kérje ki a tanácsát. Nem a legdrágább, hanem a legpontosabb a lényeg.

Sára Biró answered 12 év ago

 Szia Anita ! Ennyi megengedhető,ha Dcont Ideállal mérnél egy egésszel több lenne:-))

Tri-Ton answered 12 év ago

Szia Nanita !   Én a helyedben ( legalábbis míg 5 felett beszélünk ) a magasabb értékhez igazodnék. Csakis a kisebb probléma lehetőség miatt.

Nanita answered 12 év ago

Én azon a véleményen vagyok, főleg, hogy egy a gyártója az Optimumnak, Partnernek és Ideálnak, hogy ekkora eltérés legyen. Ugyanis nem mindegy, hogy pl. 6,4-ről, 7-ről vagy netán az Ideál esetében ahogy Sári írta 1 értékkel magasabbat mér-8-ról beszélünk. Mert az én esetemben eddig az Optimum használatánál 7,5-ös reggeli értéknél még elég volt a 3E, míg 8-s vércukornál már a 4E kell. Komoly gond lehet abból, hogy 6,4 vagy 8 a cukrom valójában. Ez jelentős eltérés!

Sára Biró answered 12 év ago

 Fontos megkérdezni a szakembert, hogy milyen vércukormérőt érdemes megvenni, mi a tapasztalat, melyiket lehet receptre felírni,és főleg mennyibe kerül hozzá a tesztcsík!
A múlt héten volt egy eset, egyik  inzulinos cukorbeteg készpénzért "akciós" vércukormérőt vásárolt. Próbált visszamenni a gyógyszertárba a recepttel, de már nem tudták visszaadni a pénzt,mert egészség kártyával fizetett. Pedig olcsóbb és jobb minőségű készüléket vásárolhatott volna!

Zoltán answered 11 év ago

Ha most vennétek vércukormérőt,melyiket választanátok?

jaskó answered 11 év ago

Dcont Trend, vagy Dcont Ideál! Tökéletesek, magyarok, kiváló szervíz hálózatuk van és a csík olcsó, közgyógyra is felírható, 50 db: 2750,-Ft  receptre sem több 600,-Ft nál (árrés függő)

Zoltán answered 11 év ago

Nekem most az Accu-Chek Active van. Az újabb,2 éves.Azt szeretem,hogy a tesztcsík kivehető cseppentéskor,és az újjbegyszúró-tollal is elégedett vagyok.Felíratni semmit nem tudok.Milyen a D-Cond újjbegyszúrója? Mindent selejtezzek?

rgyorgy answered 11 év ago

Kedves Zoltán!
Pár hete cseréltem ki az Accu Chek mérőm akcióban trendre, 3000 Ft alatti áron. Az Accus ujjbegyszúrót megtartottam, mert jobbnak találom. Ez a lehetőség a legolcsóbb, és jobbnak találom a tartalék Optimumnál.
A tesztcsík támogatott, a garancia hat év.Kérni kell hozzá Dcontos kártyát, és azzal a Pc-re is fel lehet tölteni a mért adatokat.Az akció most is működik. Az elérhetősége:
http://www.e77.hu/hu/akcio.html

jaskó answered 11 év ago

Zoltán! A Dcont ujjszúrójának cserélhető feje van. és fokozatállítós.  Van amelyik az ujjbegy szúrására, van amelyik pl.l az alkar, vagy a tenyér hüvelykujj alatti részének megszúrására teszi alkalmassá. Az ujjszúrót nem kell cserélni, csak a lándzsákat.

Zoltán answered 11 év ago

köszönöm.