Végső búcsú Dr. Szabó Főorvos Úrtól …

KérdésekVégső búcsú Dr. Szabó Főorvos Úrtól …
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Érdemtelenül hirtelen és váratlanul távozott közülünk egy sokak által tisztelt és szeretett ember, ki élete értelmét a mások segítésében látta és eszerint is cselekedett.   Kérem tőletek, aki  pár mondatban búcsúzni szeretne tőle itt tegye meg.  ( Búcsúztatása 09.20.-án 16:00-kor a K.vár Gartai templomban lesz, temetése később BP.-en ) Ér

27 Válasz
Tri-Ton answered 11 év ago

 Drága Barátom, Főorvos Úr !  Hirtelen és búcsú nélkül távoztál közülünk. Nem hagytál időt, hogy köszönetet mondjunk és hálánkat fejezzük ki segítő jóságodért. Most már csak egyet kívánhatok : AZ ISTEN FIZESSE MEG JÓSÁGODAT ÉS FOGADJON BE ORSZÁGÁBA ! Nyugodj Békében Barátom !!!

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 "Elmúlt, mint száz pillanat.S mégis tudjuk, hogy múlhatatlan,Mert szívek őrzik és nem szavak."

Tri-Ton answered 11 év ago

 Aki szeretne egy virtuális gyertyát gyújtani érte, itt megteheti. (  http://gyertyalang.hu/gyertyagyujtas/erteeg.php?erteeg=41497 )

Krisztina Kiss answered 11 év ago

  Amikor elveszítünk egy hozzánk közel álló, szeretett lényt, valami, amit tőle kaptunk, tovább él bennünk, és ösztökél minket. Halottaink a szívünkben élnek. A "halhatatlanságnak" ez a legvigasztalóbb formája.  FŐorvos úr!!!   Köszönöm amit a 9 éven át  értem tett sosem felejtem el. Nyugodjék békében!!

Sára Biró answered 11 év ago

 http://www.youtube.com/watch?v=bPvAQxZsgpQ&feature=related

Julcsi answered 11 év ago

Minden elmúlik mint az álom,elröpűl mint a vándor madár, csak az emlek marad meg a sziveben, halványan mint a holdsugár" Köszönet minden segitségért amit tőle kaptam. Nyugodjék békében

Tri-Ton answered 11 év ago

 A Főorvos Úr családjával ma is találkoztam. Egyenlőre csak olvasóként látják a KEVA-t. Köszönik Nektek a részvétet és a kedvességeteket. Rövidesen, ha tudnak és egy kicsit enyhül a fájdalmuk személyesen is bejelentkeznek. Addig is kérem fogadjátok el tőlem a közvetítést.

Sára Biró answered 11 év ago

 http://www.youtube.com/watch?v=hsBt9yZDslA

Tri-Ton answered 11 év ago

Túl vagyunk azon, mire gondolni sem mertünk és mégis bekövetkezett. Dr. Szabó Főorvos Úr földi maradványaitól végleg elbúcsúztunk. Megemlékezés a ,,Végső Búcsú,, rovatban.  

Tri-Ton answered 11 év ago

Ma a Kapuvár-Gartai templomban végső búcsút vettünk egy szeretett orvostól, baráttól, rokontól, kollégától, ismerőstől. Nehéz elhinni, de tényleg igaz. Poraiban ugyan, de ott volt. A templom megtelt a gyászolók tömegével, akik közül sokan még ma sem hiszik el, hogy mindez igaz. A szertartás alatt viszont egyre inkább elhatalmasodott rajtunk a valóság érzése. A SZERETETT EMBER ELMENT.