Van köztetek valaki, aki cukorbeteg és használ gyógygombát? És ha igen, mik a tapasztalatai?

KérdésekVan köztetek valaki, aki cukorbeteg és használ gyógygombát? És ha igen, mik a tapasztalatai?
Nagy Anna kérdezte ennyi ideje: 11 év
5 Válasz
Gyöngyi answered 11 év ago

Én a Myco Crystal Pecsétviaszgombát szedem, és nagyon pozitív a tapasztalatom, azóta a vércukor értékeim még jobbak. Elsősorban az étkezés utáni értékeimen veszem észre, néha kevesebb inzulint is adok be.

Sára Biró answered 11 év ago

 Más nem próbálta ki?

Sára Biró answered 11 év ago

 Kedves Anna! Amióta feltetted ezt a kérdést jobban figyelek, lám ki használ gombár, vagy ki szeretné kipróbálni. Egy érdekes megfigyelést tettem, hogy szinte naponta egy beteg megkérdezi, hogy mi a véleményünk a gyógygomba fogyasztásáról. Tudok olyan betegről aki egy hónapban 20.000 forintra vásárolt pecsétviasz gombát és még valamilyen másik fajtát, persze inzulin adása mellett Egy másik tablettás betegnek  kb 12.000 forintért kínálták az adagot . És el is mondták,hogyan kell étkezni. Hát igen a kulcs az étkezés  és mozgás itt is. Hát mindenki maga és a pénztárcája  döntse el.
Azóta esetleg kipróbáltad? Tapasztalat?

katalin answered 11 év ago

 Én ilyenbe nem hiszek mert nem igaz de mindenki maga tudja.Amugy hallottam valakit aki vett és azt mondta semmit nem használt.De lehet annyi haszna van hogy ott elhiszik hogy a gomba mellé diétázni is kell.

jaskó answered 11 év ago

Szerintem olyan dolog ez, minit a Móra Ferenc elbeszélésében a csodakalap! Hinni és bízni kell valamiben és máris hatásos, bármi is az!