Van 3 levél felesleges JANUMET gyógyszerem, elvihető.

KérdésekVan 3 levél felesleges JANUMET gyógyszerem, elvihető.
Lamár Krisztián kérdezte ennyi ideje: 12 év

Emlékeim szerint ez egy meglehetősen drága cukor gyógyszer. Ha valaki ezt szedi, szívesen átadom neki. 2013 januárig használható fel.

17 Válasz
Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Jó reggelt! Szervusz Krisztián:-)! Megérkezett ám de meg ám,semmi gond sem volt vele!! Nagyon szépen köszönöm!!Nem tudom hogy tudnám meghálálni? Nagyon örültem az biztos!!Amibe megkaptam azt meg is őrzöm:-)

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Már megkezdtem szedni a gyógyszerem!!Köszönöm!!!

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Szia Krisztián!Igaz hogy most eltüntél" kissé" ,de azért had irjam ide, hogy te tényleg nagyon okos ember vagy!!Olvastam rólad a" Gogléba",az biztos hogy minden diákod kedvel avagy kedvelt!! Gratulálok neked!Tehát nem is" akárkitől" kaptam a segitséget:-) Minden jót kivánok !!!!Klassz vagy!!

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Jó reggelt! Igen igazad van Krisztián kerülni kell a vitát! De én most azért irok ide mert én annyira örültem hogy jót tettél velem hisz ide le is irtam,de te még arra sem méltattál hogy na irok ide valmit ennek a szerencsétlennek legalább annyit hogy" egészségedre"!! De mind egy én akkor ideirtam ezt!!Bocsáss meg!! Úgy gondolom sokat szerepeltem itt ,átadom a helyet most másoknak had érvényesüljenek ők is! Kerülöm a vitát!!Jó egészséget mindenkinek sziasztok!!

Tri-Ton answered 12 év ago

 Zsuzsa !  Ismerősök és barátok közt nem kell udvariasan 50-szer mindent megköszönni. El van intézve és kész ,, .  ,, ! Ez a természetes. Idegenek közt kell ,,agyon udvariaskodni,, mindent !!! Ne légy ,, duli-fuli,, mert kitagadlak a barátnőim soraiból !!!

Lamár Krisztián answered 12 év ago

Kedves Zsuzsanna,
Sajnos a túláradó hála engem zavarba hoz, mindig  nehezen reagálok rá. Különböző emberek vagyunk. Van aki könnyen kiadja az érzelmeit, mások csak nehezen nyílnak meg. Elovastam, amit írtál, őszintén jól esett, és gondoltam, hogy válaszolok rá, de mégsem tettem. Elsősorban az előbb leírtak miatt, másodsorban azt szerettem volna, hogy a dolgok  visszatéjernek a rendes kerékvágásba, és ez a topik minél gyorsabban átadja helyét a többség érdeklődésre inkább számot tartó újabbaknak. Nem gondoltam, hogy ezzel így megbántalak, nem is állt szándékomban. Örülök, hogy segítettem, máskor is gondolkodás nélkül megtenném.

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Köszönöm Krisztián!!Látod nekem pedig ez esett jól!!