Valakinek esetleg megjavult a vércukorszintje a gyógygomba szedés után?

KérdésekValakinek esetleg megjavult a vércukorszintje a gyógygomba szedés után?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 12 év

  Sziasztok! Én magam sem tudom már hova írtam azt,hogy valaki elhagyta az inzulint és néhány hónapja gombával " tarja karban" a cukrát. Az illető jogosítvány hosszabbítása miatt volt.Nos az eredmény = 10 %-os HgbA1C!!

Napjainkban egyre több embernek ajánlják a gyógygomba szedését,sokan megkérdeznek engem is mi a véleményem.  Eddig csak a fent leírt konkrét dolgot tudom.
Esetleg másnak van jó tapasztalata? 
Belegondol valaki, hogy mekkora veszélyt jelent, az ha a beteg elhagyja a gyógyszeres , vagy az inzulinos kezelést? Nem csak  a vércukorszint alkalmai csökkentése a lényeg,hanem a hosszútávú szövődmények kivédése és a megfelelő életvitel biztosítása éveken, évtizedeken keresztül.

5 Válasz
Sára Biró answered 12 év ago

 Ma láttam gyógygombát. Egyik inzulinos  beteg behozta,18.000 forintba került. Majd beszámol,hogy neki hogy válik be.

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Nekem a véleményem most sem változot róla hiába szedi apu.  Mindenkinek szíve joga mit próbál ki.

Sára Biró answered 12 év ago

 Tényleg nagyon várom a véleményt ezzel kapcsolatosan,mert ma is láttam a tévében műsort és olyan meggyőzően mondják,hogy lekötik a szabad gyököket és milyen jó az immunrendszerre.

Nanita answered 12 év ago

Gyógygombát még nem próbáltam. Szerintem az hogy kinek mi hat, ha hat, attól is függ, hogy milyen a szervezete. Senkinek nem reagál egyformán a szervezete. Lehet, hogy valakinek használ, másnak meg nem.
Van akinek csodát tesz a króm és cink szedése, én pedig hiába szedem külön is még, semmi "hatást" nem vettem észre, sajnos nem jobbak az értékeim.

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Nanita teljesen egyetértek veled,sajnos az én szervezetem is máshogy reagál mindenre,ezt én már itt sokszor le is irtam!! Nekem még egy gyógyszer elhagyása is nagyon nagyon problémás ,rosszul reagálok illesmi dolgokra!!!