Üzenőfal

KérdésekÜzenőfal
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 13 év

Kedves  keva látogatók! A fejlesztésnek köszönhetően már üzenőfal is a rendelkezésünkre áll.
Köszönet a fejlesztőknek 🙂 !

10 Válasz
Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Sokakat érintő probléma !Tudta-e, hogy a depresszió a leggyakoribb lelki betegség? Minden hatodik ember élete során legalább egyszer megtapasztalja. A legújabb adatok szerint előfordulása növekvő tendenciát mutat. Egyes szakértők szerint 2020-ra a depresszió lesz a világon leggyakrabban előforduló kórkép.

Erzsi Török answered 13 év ago

 Ha ilyen bizonytalan és stresszel teli napokat élünk meg ,nem hogy egy évre egy hónapra nem lehet előre tervezni olyan nagy a bizonytalanság nincs jövőképe az embereknek.Akinek nincs hite az bizony nehéz helyzetben van. Ha egy család nehéz körülmények közé kerül előbb utóbb kiborul és ha nincs akivel megbeszélje bizony csak "magára" számíthat vagyis befelé fordul aminek következménye a depresszió.Figyeljünk egymásra a megértés,szeretet odafigyelés nem kerül semmibe és nagyon sokat segít az olyan emberen aki reményvesztett a jó szó mindenkin segít mindenkinek jólesik ne sajnáljuk egymástól

Sára Biró answered 13 év ago

Sziasztok! Ha valaki esetleg nem vette észre a jobb felső sarokban van az üzenőfal.Üdvözlök mindenkit:-)

Sára Biró answered 13 év ago

 Sziasztok Mindannyian! Üzenetet hagyhattok az üzenőfalon is. 

Erzsok answered 13 év ago

 Találtam egy olyan kérdést mi a teendö  hypozásnál és magas vércukornál.Mind kettö rosszulléttel jár.Nalam    a hypozás remegéssel kezdödik.Ilyen esetben mindig mérek elöször utánna döntök mit kell tennem.Ilyenkor biztonságba helyezem magam azzal,hogy leülök nehogy elájuljak,Ekkor még van annyi idö a méréshez.Amikor alacsony a cukrom a táskámban hordok kockacukrot 2 szemet egy korty vizzel bekapok.Pár perc mulva már emelkedik a cukor!Mást érzek ha nagyon magas akkor remegés és izzadással kezdödik.Ilyenkor is a mérés az elsö és a táskámban hordom az inzulinos tümet 5 egységet szurok soron kivül.Ha nincs inzulinom savanyukáposzta vagy citromlé is jó.Volt már olyan esetem is 10 év alatt hogy elfelejtettem elvinni az inzulinomat.Ilyenkor lehet hivni a mentöt és a személyimben van hogy nem részeg hanem cukorbeteg vagyok.Ök adnak inzulint és pár perc mulva jól van az ember nem visznek korházba. Ennyi az Én tapasztalatom ami eddig mindig bevált!Szerencsésen haza értem és minden megy tovább.

kontra istvánné answered 13 év ago

Nekem  ha alacsony a cukrom akkor olyan hideg  a homlokom  mintha -5fok lenne, mikor megmérem 1,8.   Ilyenkor szőlőcukrot eszem, ha magas akkor pedig melegem van és szédülök, akkor pedig natur citrom levet iszok.

Zsóka answered 13 év ago

Nagyon jó, hogy létre jött ez az üzenőfal, mert eddig nem tudtam, hogy a magas cukorra jó a natúr citromlé.

Sára Biró answered 13 év ago

 Zsike! megtaláltad jobb oldalon fenn van egy üzenőfal és ott is lehet üzenni egymásnak!:-) 

Sára Biró answered 13 év ago

 Kedves Erzsok üdvözöllek a kevan!
Nagyon fontos dolgot említettél a hypozással kapcsolatosan, jó ha minden cukorbeteg magánál hordja kártyát,hogy a környezet tudja,hogy nem részeg,hanem cukorbeteg.
Bármelyik témához hozzászólhatsz,megoszthatod a tapasztalatodat,akár kérdést is feltehetsz.

Sára Biró answered 13 év ago

 Sziasztok! Aki üzenetet szeretne hagyni megteheti az üzenőfalon,ami jobb oldalon fenn van!:-) 
Köszi,hogy már sokan használjátok.