Upd**e ételek?

KérdésekUpd**e ételek?
Lamár Krisztián kérdezte ennyi ideje: 12 év

Úgy történt, hogy egy szelíd erőszaknak engedve kipróbáltam a címben szereplő termékeket. Melegételt rendeltem, egész hétre ebédet: levest és másodikat. Nem igazán bíztam benne, igazság szerint a médiafelhajtás miatt még ellenszenves is volt. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Én azt hallottam, hogy ez az ún. Atkins-diáta valamiféle hungarizált változata. Az Atkins-diétát viszont nem javasolják cukorbetegeknek. Mindenesetre, két nap után az a tapasztalatom, hogy nem bántja a cukromat, ebéd után másfél órával kb. 2 mmol/literrel magasabb, mint evés előtt.

16 Válasz
Lamár Krisztián answered 12 év ago

Edina, te tudtad, hogy ezt az kaját szűkebb hazádban, Dunakeszin készíti az egyik országos étefutár cég?

Edina answered 12 év ago

Nem tudtam,hogy itt Keszin készül.De egyre jobban hajlok rá,hogy én is rendeljek.Hiába,hogy picit magasabb az ára,de ha belegondolunk mennyi időt spórolunk,hogy nem mi készítjük,nem nekünk kell méricskélni,megéri.Főleg,hogy most ingázok a páromhoz a váci korházba,haza,munka.+enni sincs kedvem egyedül ,nem ,hogy még főzzek is magamnak.No meg a plussz teendők miatt nincs is időm.Ráadásul ha tényleg még lehet is fogyni vele…

Sára Biró answered 12 év ago

Edina,úgy emlékszem hogy Neked nincs túlsúlyod?!  
Krisztián rég láttunk,mi újság a kajával  és a vércukor értéketekkel?

Edina answered 12 év ago

Szia Sára!Hát a lábamon,karomon még mindig nincs ,de a  hasamon annál jobban.

Lamár Krisztián answered 12 év ago

Szia Sára,második hétnél tartok Norbival. Tegnap megkockáztattam az Update  mákos gubát vanília sodóval. Becsületszóra nem csaltam az inzulinnal. Semmi drasztikus cukor emelkedést nem tapasztaltam. Úyghogy bátran ajánlom minden cukorbetegnek. Nem kell állandóan ezt enni, de egy egy napra vagy egy lustább hétre simán bevállalható és finom kaja. Namost, arra viszont már rájöttem, hogy nem véletlenül hallgatnak a kalóriával kapcsolatban. Mert fogyni biztosan csak úgy lehet vele, ha ugrabugrálsz is mellé.

Sára Biró answered 12 év ago

 Sziasztok! Edina a hasi  csak tornával megy ,hasizom gyakorlat például. Igen Krisztián én is a kalóriára gyanakodtam,mert a zsírok csökkentik a felszívódást ,  hirtelen vércukor emelkedést:-) Na az +ugra-bugra "nagyon tetszik,mert éppen ezt mondtam itt a lányoknak,hogy ők tényleg becsületesen mozognak leégetnek minden kalóiát.
Szerintem is időnként egy dolgozó embernek jó,rendszeres fogyasztásra egy családnak drága.