Upd**e ételek?

KérdésekUpd**e ételek?
Lamár Krisztián kérdezte ennyi ideje: 12 év

Úgy történt, hogy egy szelíd erőszaknak engedve kipróbáltam a címben szereplő termékeket. Melegételt rendeltem, egész hétre ebédet: levest és másodikat. Nem igazán bíztam benne, igazság szerint a médiafelhajtás miatt még ellenszenves is volt. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Én azt hallottam, hogy ez az ún. Atkins-diáta valamiféle hungarizált változata. Az Atkins-diétát viszont nem javasolják cukorbetegeknek. Mindenesetre, két nap után az a tapasztalatom, hogy nem bántja a cukromat, ebéd után másfél órával kb. 2 mmol/literrel magasabb, mint evés előtt.

16 Válasz
Julcsi answered 12 év ago

Szabad tudni mennyiért pazarolnak 1 heti adagot? Sajnos sokszor már nem tudom mit egyek ami jó a cukromnak, lehet kipróbálnám! Sárika mi a véleményed a Norbi kajáról?

Lamár Krisztián answered 12 év ago

Szia Julcsi, a leves 4-500 Ft a második 7-900 Ft

Sára Biró answered 12 év ago

Ejha, ezek szerint egy ebéd 1100-1500 forint körül van.
 Krisztián milyen arányban van benne CH? Hány gramm CH-t tartalmaz egy adag ebéd, és mennyi kalóriát? 

Lamár Krisztián answered 12 év ago

Csak CH és GI van megadva, a kalóriáról hallgatnak… Én 70-90g CH ebédeket állítotam magamnak össze, ez levesből és másodikból jól kihozható.

Sára Biró answered 12 év ago

 Már csak azért is kérdezem,mert tudjuk hogy egy cukorbetegnek 50% CH,20% fehérje,30% zsír az arány  és kíváncsi voltam:-)  Mi volt a mai menü?:-)

Lamár Krisztián answered 12 év ago

Sára, itt megnézheted az étlapot: http://www.update1.hu/

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Bevalom nagyon gusztusosak az ételek!!!!!!!!!!

Sára Biró answered 12 év ago

 Köszi Krisztián. Hogy a csudában van mindennek ilyen alacsony GI-je?

Lamár Krisztián answered 12 év ago

Sára, én nem tudom, de biztosan szóvá tette volna már valaki, ha nagy tévedés lenne. Én még egy hetet kipróbálok. A gyümölcslevestől nagyon tartottam, de az sem vitte fel a cukromat.

Edina answered 12 év ago

Sziasztok!Az oldalukon ez van:Update 1 kód

Fogyasztását egész nap ajánljuk, de normális, kellemes, ésszerű mértékben. Az ételek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, helyette világújdonságként, prebiotikus édesítővel készülnek. A sütemények, nokedlik, tészták update1 95% szénhidrátcsökkentett liszthelyettesítőt használunk. Ez tulajdonképpen növényi proteineket és értékes fehérrostokat jelent. Alacsony glikémiás index jellemzi őket, jóllakottságot okoznak, magas rosttartalomnál fogva tisztítják a beleket és segíthetik a fogyókúrás étrendet, de jól beilleszthetőek a cukorbetegek étrendjébe is.

Aki egész nap 1-es kód alapján étkezik, tapasztalataink szerint eredményes és kellemes fogyást tud elérni. Nálam az 1-es kód megadásához fontos szempont, hogy a hagyományos ételhez képest minimum 50%-kal csökkentsük a felszívódó szénhidrátot. (Bizonyos szénhidrát típusok nem képesek az emberi szervezetben cukorrá alakulni, egyszerűen áthaladnak. Ezek a nem felszívódó szénhidrátok.)

Update 2 kód

Megfelelnek az előző követelményeknek, de csak 30%-ban csökkentett szénhidrát tartalmúak. Kis mértékben tartalmazhatnak barna rizst, igazi burgonyát, esetleg teljes őrlésű gabonát, vagy fruktózt. Ebédidőben még beleférnek a kiegyensúlyozott fogyás étrendjébe, de kifejezetten jót tesznek sportolás előtt, vagy fizikai munkavégzés idejére. Teljes értékű, természetes, szénhidrát komponensek. Az Update csak rostokban, vitaminokban és fehérjékben gazdag, csak összetett, természetes szénhidrátokat tartalmazó étrendet preferálja.

Update 3 kód

Olyan zsíros, cukros, lisztes ételek, amelyek gazdagok feldolgozott, finomított szénhidrátokban. Tulajdonképpen egyszerű szénhidrátok. Finomított cukrot, normál lisztet használnak hozzá. Hirtelen emeli a vércukor szintet, a szervezetet többlet inzulintermelésre ösztönzi és ez által állandó éhségérzetet, túlevést generál. Ilyet nem fejleszt az Update.

Nem kell éhezni, napi 3-4 alkalommal nyugodtan lehet enni. Javaslom a napi fél óra sportolást, de nem a fogyás, hanem az általános, kiváló egészségi és lelki állapot megőrzéséhez! Az Update alkalmazását egy egész életre javaslom, mivel nem kúra, hanem egy életmód a hízás, éhezés és jojózás nélkül. Törekszünk minél több embertársunkat megnyerni egy tudatosabb életmódnak és megóvni az elhízás, a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek szövődményeitől. Áldozz az életed minőségére többet most, mint később gyógyszerekre!