Ünnep-diéta-inzulin-a bűnbeesés kivédése

KérdésekÜnnep-diéta-inzulin-a bűnbeesés kivédése
jaskó kérdezte ennyi ideje: 13 év

Amikor az embert valami erősen korlátok közé szorítja, esetünkben a cukorbetegség szab szigorú korlátokat, felmeritek e vállalni a "bűnbeesést", a többlet CH fogyasztását? Magam néha néha egyszerűen kényszert érzek arra, hogy megsértsem a szigorú szabályokat, de ilyenkor mindig valami helyett valamit eszem, vagy a becsült többlet CH arányában + inzulint adok, tehát próbálok korrigálni. Ti voltatok már hasonló helyzetben? Hogyan oldottátok meg ezt a helyzetet?

21 Válasz
Sára Biró answered 12 év ago

 Kedves sarok üdvözlünk, köszönjük hogy megosztottad velünk a tapasztalatodat! Milyen fajta inzulin kezelésen vagy ?

Sára Biró answered 11 év ago

 Aktuális témakör.

Julcsi answered 11 év ago

 Hát igen, újra ünnep lesz és a legszebb! Bizony nagyon oda kell figyelni, mert nálam gyorsan emelkedik a cukor szint. Én valamit elhagyok az étkezésemből,pl. köretet, ha szeretnék rántott húst vagy sütit enni, de ezek ellenére figyelem az értéket és ha kell kicsi inzulint adok. Sajnos nálam ez így megy.

Sára Biró answered 11 év ago

 Mi újság?

Lamár Krisztián answered 11 év ago

Csak annyit mondok, hogy nekem még gyakorolni kell… 🙁

Sára Biró answered 11 év ago

 Krisztián akkor ezzel mindent elárultál 🙂  Ne legyen bűntudatod egy kis plusz gyaloglás rögtön segít a dolgon. Tényleg mindenki szánjon rá időt és mozogjon ki-ki az egészségi állapotának megfelelően.
Többiek?

Lamár Krisztián answered 11 év ago

Msot megyek sétálni a kutyámmal az egykor volt golfpályára, csak az a baj, hogy csípős hideg van, és minden el van fagyva.

Sára Biró answered 11 év ago

 Hogy vagytok a mozgással? Mi újság a golfpályán?:-)

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

Nagyon igaz hogy a mozgás és a friss levegő az igen fontos!!Tegnap este még ha csak keveset is mentünk ide oda persze séta is volt,de  hamar este 8-után már is  elaludtam!!Igyekszem mindennap a friss levegőn tartózkodni,és gyalogolni bár csak többet tudnék mint régen!!

Lamár Krisztián answered 11 év ago

Remek hely ez a golfpálya. Amióta a válság miatt tönkrement, a környékről ide járnak az emberek pihenni, kutyát sétáltatni, sőt még a cross-motorózók is elférnek. Hatalmas terület védett növényekkel, tavakkal, patakokkal hidakkal, kis fenyveserdővel. A minap szomorúan tapasztaltam, hogy valaki elég barbár módon innen "szerezte be" a karácsonyfáját. Nyáron a békáktól hangos a tavak környéke. Van még itt egy luxusszálloda is, amely teljesen kihalt. Helikopter leszálló pálya tanusítja, hogy egykoron nagy emberek mulattak itt.