Új KeVa oldal a facebook-on

KérdésekÚj KeVa oldal a facebook-on
jaskó kérdezte ennyi ideje: 11 év

Sárika elkészítette az új bemutatkozó  oldalunkat a facebook közösségi oldalán. Látogassátok és  osszátok meg ismerőseitekkel.

5 Válasz
Best Answer
rgyorgy answered 11 év ago

Elolvastam, és megosztottam az ismerőseimmel. Valóban nagyon hasznos a KEVA.

jaskó answered 11 év ago

Írta egy pár figyelemfelkeltő gondolatot az új oldalra. Ha ellátogattok oda és van kedvetek, osszátok meg ismerőseitekkel. Csináljunk egy kis "önreklámot" Hátha még több új sorstársra, barátra találunk.
Bemásolom az oda írt üzenetemet:
Üdvözlöm az oldal minden látogatóját! Szeretném önöket aktív részvételre buzdítani. Lehet kérdezni, véleményt nyilvánítani, vagy csak olvasgatni. Bármelyik variációt is alkalmazzuk nagyon a hasznunkra válik. 36 évnyi cukorbetegséggel a hátam mögött még mindig sokat tanultam, sok új ismeretet szereztem ebben a közösségben. Itt nincs politika, itt nincsenek késhegyre menő viták, viszont vannak érdekes kérések, megosztott tapasztalatok. Tapasztalatok a megélt napok nehézségeiről, kínlódásairól, az elért eredményekről, örömről, bánatról, kétségekről, de legfőképpen a diabeteszről és a szövődményeiről. Hogyan éljük meg a mindennapi küzdelmeinket, hogyan vétünk, hogyan hibázunk és hogyan hozzuk helyre tévedéseinket. Hogyan mászunk ki, a sokszor saját magunk által ásott gödörből, hogyan tudjuk tartani azt a "bűvös" 8-as határértéket. Hogyan és miképpen diétázzunk? Vagy éppen néhány, a mindennapjainkról beszámoló baráti üzenet. Ez mind, mind megtalálható ebben a közösségben, ezen az oldalon. Őszintén mondom: számomra nagyon sok segítséget nyújtott ez az oldal. Ajánlom a sorstársak és az érdeklődők figyelmébe! Látogassák a KeVa.hu-t

Sára Biró answered 11 év ago

 Köszönjük szépen Jaskó a sok hasznos tanácsot,észrevételt és főleg a tapasztalatot amit mindig olyan részletesen ,érthetően megírsz nekünk. Miből lehet a legjobban tanulni? Amit átéltünk és megtapasztaltunk.Az évek során sok kérdés és válasz jött,vannak emberek akik eltűntek,vannak olyanok akik  rendszeresen olvasnak minket, csak éppen  unják leírni a gondolataikat,sajnos olyan is van aki azért nem ír mert szégyenli megosztani másokkal az aggályait.  
 Köszönet Minden kedves aktív kevasnak!!:-)  Tudjátok? az oldal Nektek készül:-)

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 Én nem szégyellem megosztani a betegségeimet,az a szégyen amikor elhazudjuk a dolgainkat de minek ilyet tenni??  Ez van és slussz!! 

Sára Biró answered 11 év ago

 Így van Zsuzsa:-)