Új élet kezdődik ötven évesen?

KérdésekÚj élet kezdődik ötven évesen?
MariMarton kérdezte ennyi ideje: 13 év

 Én elhatároztam egészségesebben élek,mert az unokáimnak szüksége van rám. Eddig a sok betegséggel,a kezeléssel törődtem.Most életmódot változtattam.Hát kiderül.

5 Válasz
Best Answer
Judit Kraseczki answered 13 év ago

Nanáááááá!  🙂
45 voltam, mikor teleszaladt a hócsukám véglegesen és 25 év házasság után elváltam.
Majd másfél évig "éltem"s közben bőszen készültem az IGAZI életemre, és minden szépre , jóra.
Aztán találkoztam négy és fél éve a második férjemmel, azzal az emberrel, akivel sokkal előbb kellett volna 🙂
….de mindennek megvan a miértje…..
Született egy gyönyörűséges kis unokám….. imádom a családomat… és néha az agyára megyünk egymásnak pro és kontra….
aztán ez év januárjában felborult az egész anyagcserém, de van támaszom, segítőm, családom, barátok és kollégák, akik mind segítenek, drukkolnak, hogy sikerüljön….. így nekem is sokkal könnyebb egy teljesen más életmódot megszokni, bár az is igaz, hogy ez mind nem érne semmit, ha én magam nem akarnék változni.
….ERGO…… Te saját magad, a saját fejedben döntsd el, hogy új életet kezdesz…. és hidd el meg fogod találni hozzá a partnereket!

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Nagyon jó kérdés!! Hát igen én ugyan ezt teszem ,változtatok amin csak tudok( életmód)  próbálok és akarok!! 50.után jön a "második élet",ne is hanyagoljuk el magunk eleinte sokat foglalkoztam betegségeimmel aztán lassan lassan kialakult h annyit már nem beszélek róla,ma már az életmódommal is  nagyon sokat törődöm!! Diéta mozgás biciklizés,nem könnyü,de valamit valamiért! 

Mária Balázs answered 13 év ago

 Igen lehet,nálam az életmód változtatás kezdődött meg (na nem 50,hanem 48 évesen:-)/ Nagyon fontos a megrögzött rossz szokásainkon magunknak változtatni,mert hiába várunk csak orvosi segítséget ha mi semmit nem teszünk. És a mostani gyógyszerárak nem kedveznek a pénztárcánknak.

Zsuzsa Tóth answered 13 év ago

  Szerintem is fontos a mozgás, ki mit tud, de sportoljon valamit. Úszás, torna, séta-túrázás, kerékpár, stb. Egészséges életmód fontos, nem mindegy mikor és mit fogyasztunk.  Két éve megismertem az egészséges kávét, melyhez ganoderma-gyógynövényt kevertek. Ez bárki, bármikor fogyaszthatja, csak jó és pozitív hatása van, lúgosítja a szervezetet. Akár éhgyomorra is iható, nem bántja a szívet, sem a gyomrot. A testünk minden sejtjéhez eljutva erősíti és támogatja a szervezetet, ezáltal lúgosítja is. Mindemellett nagyon  finom.

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Szia Zsuzsa! hol lehet ehhez a kávéhoz hozzáférni érdekelne,tudnál segiteni ? Előre is köszönöm!!