TUDTOK VALAMI JO ÖTLETET IZÜLETI FÁJDALOMRA?

KérdésekTUDTOK VALAMI JO ÖTLETET IZÜLETI FÁJDALOMRA?
katalin kérdezte ennyi ideje: 13 év

NAGYON FÁJ A NYAKAM ÉS A VÁLLAM MÁR MINDENT PROBÁLOK DE NEM JAVUL ÉS MÉG A BAL OLDALAMON OLDALT A HÁTAM IS DE CSAK MOZGÁSRA.

19 Válasz
Erzsok answered 12 év ago

 Tri-Ton Te nagyon benne vagy ebben a cukor kezelési dolgokban.Borzasztó jó tanácsokat adsz,de Te is beteg vagy?Én mint cukorbeteg a TV-ben is hallottam a kurkuma hatásárol.Kapszulákat árulnak sok pénzért.Lehet kapni gyogynövényboltban kis kiszerelésben is ki probáltam és valamit segitett az izületi gyulladásra.Még el kell telni egy kis idönek,hogy azt mondjam bevált!Az idő majdeldönti.Mindig elolvasom a KEVA tanácsokat és jó dolgok vannak itt.

Tri-Ton answered 12 év ago

 Szia Erzsok !  Köszönöm az elismerést, de nem én vagyok rá az érdemes. Öreg ,, fűvesember,, barátom tanított és jogosított fel, hogy a tudását segítő szándékkal hasznosítsam. A kurkuma egy sárga por és a TESCO-ban a fűszereknél fillérekért megtalálod. Izületi problémáknál ( a forgók és porcok közül hiányzik a folyadék ) viszont egy nagyon hatásos módszer, úgyszintén fillérekért. Ott van a közönséges ,,befőzési zselatin,, amiből melegvízzel egy kocsonyás lé lesz. Ezzel kend be bőven a problémás területet és kötéssel ( nylon zacskó ) dunsztold be. Pár nap alatt az izületek közti kocsonyás folyadék szaporodni fog és ismét ,,simán,,  fájdalom nélkül elcsúsznak egymáson.  MIELŐBBI GYÓGYULÁST KÍVÁNOK, SZÁMOLJ BE AZ EREDMÉNYRŐL !!!

Tri-Ton answered 12 év ago

 Egyébként csak halkan mondom, hogy köztünk maradjon. A kurkuma egy csodaszer, de hála Istennek kevesen tudják, ezért az ára nem vetekszik az arannyal. Magyarországon az emberek többsége nem is hallott róla. Én lassan 50 évesen, vagy 3 éve használom és 10 évet fiatalodtam. (azóta nincs lehetetlen !!! )

Sára Biró answered 12 év ago

 Tóni az tény,hogy tényleg jól bírod magad. Na én is kipróbálom:-) Mennyit kell enni belőle, mennyi idő múlva lehet érezni a hatását?

Tri-Ton answered 12 év ago

 Melyiknek Sárika ! A kurkumára készülj fel, mert a vitaminbomba hozzá képest gyerekjáték. Viszont ne félj tőle, én ha a kertben sütök-főzök annak általában sárga a színe, viszont bárki bármennyit evett, másnap kipihenten, jókedvűen és éhesen kel fel. A ,,finnyás,, gyerek pár nap kurkumás ,,kezelés,, után a vas szöget is megenné és tele van energiával. Mennyit kell enni ? Nem tudom, de nekem még nem sikerült túlzásba vinnem. A másik a zselatin: nem baj ha kifolyik, majd feltakarítjuk, de ha csak 1 % is belül marad, akkor pár hét és a panasz elmúlik.

Vigh Eniko answered 12 év ago

KEDVES TRI-TON!

MIT AJALANAL NEKEM,MERT EGY HONAPJA KB FLERELEPTEM E SMEGFICAMODOTT AZ IZULET AZ ALSOLABSZARBAN-RETTENETESEN HASITO FAJDALMAIM VANNAK,MINDJART JARNI SME TUDOK-DE AZ EGESSZ BALFELEMRE KITERJEDO FAJDALMMA,VAN A NAGY IDEG A SZCIATIKA MIATT-EZ A BALLABIZULETE ES AZ AKILEXIN FAJ RETTENBETESEN,DE A CSONTOK IS A HAJLATOKBAN-SZORNYEN SZENVEDEK ES HIABA SZEDK KETHONAL ES GYULLADASCSOKKENTOKET MERT CSKA VALAMENYIR EENYHITIK A PROBLEMAT!TUDNAL NEKEM SEGITENI KERLEK?AMUGY EN TORNASZOM DE MOST MAR TORNASZNI SME TUDOK ,MAX SETALGATOK MERT RETTENETESEN FAJ MINDNE LEPES A LEPCSON NEM TUDOK LELEPNI MERT A SZIVEMIG FELNYILLA A FAJKDALOM A LABIKRABOL!ELORE IS KOSZONOM VALASZOD!

Sára Biró answered 12 év ago

 Tóni majd mindkettőt kipróbálom,de eredetileg a kurkumára gondoltam:-)

Vigh Eniko answered 12 év ago

En minden reggel egy egessz gyomber gyokeret reszelek bele 2 liter vizbe es azt iszom  csak ugy cukor vagy edesitoszer nelkul!Isteni az emesztorendszerre tekintve,de nagyon jo izzaszto szer!aKI FOGYNI AKAR ANNAK MEREM AJALANI!IGEN JO GYULLADASCSOKENTO,de nem tudom ha elegseges csak lereszelve vizbe teve inni naponta 1 gyokeret??

Tri-Ton answered 12 év ago

Szia Enikő !  Bocsi, de eddig nem voltam gép közelben. Sajnálom, hogy így jártál, nagyon fájdalmas tud lenni. Izület, izom, inak és idegek közös sérülésénél nagyon jó eredményt lehet elérni a klór és a nátrium kombinációjával. Nem jó a nátriumclorid ( konyhasó ) mert lehet, hogy reakciót váltana ki. Egy kis munkával viszont nagy eredményt érhetsz el. A cékla, zeller és káposzta felszívódó formában tartalmazza mindkét elemet. 1/3-ad arányban reszeld össze ( ha leget turmixold is ) úgy, hogy leve is legyen. A fájó részekbe finoman masszírozd be a levét és a sűrűjéből pedig tegyél rá dunsztkötést. Pár nap alatt eredménye kell, hogy legyen. Mielőbbi javulást kívánok és várom az eredményt !!!