Tudtok olyan lehetőséget amivel a kávé finom íze helyettesíthető , de közben a vérnyomást és a vércukit sem emeli ?

KérdésekTudtok olyan lehetőséget amivel a kávé finom íze helyettesíthető , de közben a vérnyomást és a vércukit sem emeli ?
Agnes Kovacs kérdezte ennyi ideje: 9 év

Azért érdeklődöm, mert várandósság alatt nem igazán lehet kávézni én viszont imádom az ízét, persze lemondok róla ha nincs más megoldás, de remélem tudtok valami helyettesítő terméket ami kávé ízét szimulálja. Elsőként a koffeinmentes kávéra gondoltam, de kiderült annak meg magas a zsírtartalma emiatt emelhetik a koleszterint is ahogy a vércukit is, ugyan most nincs gond se a koleszterinnel sem a vérnyomásommal, de a várandósság hormonjai összekuszálhatnak és  a  jövendő kicsinek se biztos h jót tenne. Cikoriára gondoltam abba inulin is van ami csökkentheti a vércukit bár ez utóbbi hatását nem tapasztaltam, inkább annak tejeskávé íze van, mégis tudtok valamit ajánlani kávé ízre amit diabos kismama vagy akár idősebb magas vérnyomású de kávé függő cukros társunk fogyaszthat ?

3 Válasz
Sára Biró answered 9 év ago

 Ági pld.amikor én terhes voltam a kávét meg sem bírtam inni,olyan hányingerem volt. A második trimeszterben már kívántam. Egy-két  korty nem árt a babának,persze túlzásba nem szabad vinni.

Agnes Kovacs answered 9 év ago

köszi Sárika, erre nem gondoltam h talán nem is fogom kívánni a most imádott kávét 🙂 Köszi az infót

Edit Szűcs answered 8 év ago

 Inka kv 🙂 Koffein mentes, jó ízű, és a cikóriatartalma kedvezően befolyásolja a vércukor ingadozást azt mondják a szakemberek 🙂