Tudnátok gyógynövényt ajánlani ami kedvező hatású a magas vérnyomásra?

KérdésekTudnátok gyógynövényt ajánlani ami kedvező hatású a magas vérnyomásra?
elekes andras kérdezte ennyi ideje: 13 év
2 Válasz
Best Answer
jaskó answered 13 év ago

Nekem a rendszeres fokhagyma fogyasztás rengeteget segített. Nem csak a vérnyomásom rendeződött, hanem egyéb hajszáleres problémáim is megoldódtak, valamint a koleszterin értékeim is nagyon jól alakultak
Rendszeresedn egy két gerezdet fogyasztok, reggel étkezés előtt, így, ha megreggelizek, az első gyomormozgás hatására kikerül onnan és a bántó szaga is eltűnik.
Érdekes jelenséget figyeltünk meg a használat eredményeképpen: kb három hónap múlva a vérem koleszterinszintje nagyon megemelkedett. Ekkor kezdett hatni igazán és kb fél év múlva rendeződtek a dolgaim.
Fontos Ha a vércukorértékeink nincsenek rendben, tehát ha valakinek tartósan 15 felettiek a cukrai és ezáltal átlépi az úgynevezett veseküszöböt, mindenképpen rosszak a vérnyomásértékei. Ilyenkor első sorban a normálértékeket megközelítő vércukor szint beállítására kell törekedni és minden más, vagy párhuzamosan, vagy ez után következhet.

Farkasinszkiné Kati answered 13 év ago

Nekem a vérnyomásra és a cukorszintre is a zsályafű tea használt. Igaz az íze nem a legjobb, napi egy bögrével kell elkortyolgatni