Tudjátok,hogy lehangoltság is lehet a cukorbetegség figyelmeztető jele?

KérdésekTudjátok,hogy lehangoltság is lehet a cukorbetegség figyelmeztető jele?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 12 év

 Egy mai betegnek a laboros vérvételi eredményén a vércukor érték 30 mmol/l volt. A háziorvos a leletet nem látta,csak lehangoltság miatt beutalta a rendelőbe. Szegény néninél a szokványos tünetek a sok víz ivás, a gyakori vizeletürítés, a lehangoltság , fáradtság mind megvolt.

13 Válasz
Mária Miklós answered 12 év ago

Köszönöm…nagyon kedvesek vagytok. Sárikám…Nanita.. puszi Nektek.  Igen tudom, hogy egy nagyon kedves közösség van itt, én hála Istennek Sárikát megismertem itt online….és hálás vagyok a sorsnak, mert sok hasznos jót tanácsot kaptam már tőle.

Lehet, hogy kevés folyadékot iszom mostanában….de tegnap óta már teázom és vizet is fogyasztok.   
Kicsit deprimált levél volt,  elnézést kérek,  de a kormány intézkedései a krónikus betegekkel kapcsolatban, engem megdöbbent és elszomorít….:-(  

Folyékony édesítőt használok igen….. meg  Süssinát  … jó ízük van….

Nagyon régen volt Hgba1C  vizsgálatom….. kérni fogom én….mert különben ebben az   évben sem lesz…

Igen…az időjárás változások  nagyon befolyásolják a vércukor értéket a diéta, és a  mozgás ellenére is…Ezt okos emberek nem tudják megérteni????Felháborító….Meg nem is beszélek  a rákos betegekről……ott is milyen korlátozások vannak…:-(      

Nagyon tetszik Sárika itt minden…olyan jó benézni, érezni a pozitív, segítőkész kisugárzást, ami manapság nagy kincs.  Köszönöm!!!

Sára Biró answered 11 év ago

 Mi újság Marika rég láttunk?
Az említett néninek, már régóta 7 alatti HbA 1c értéke van átmenetileg inzulint kapott , de most már  csak tablettát szed.

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

Nekem a viz elengedhetetlen segitségem ,mindenhova velem viszem a kis flakonomat ezért szerintem sokan kinevetnek dehát ők ezt úgy sem értik hogy miért!!