Tudjátok,hogy hamarosan két éves a keva?

KérdésekTudjátok,hogy hamarosan két éves a keva?
16 Válasz
Lamár Krisztián answered 12 év ago

Köszönjük, hohgy van eza za oldal.

Sára Biró answered 12 év ago

Mint írtam Veletek közösen szerkesztjük az oldalt,de nagyon köszönöm a sok szép kedves gratulációt.Valóban igaz,amit a Jaskó ír,hogy minden oldal tele van veszekedéssel és  nagyon büszke  vagyok,hogy itt más a tartalom és ami még fontos,hogy mindenki próbál segíteni. Te tudnotok kell,hogy tartalom csak akkor van,ha mindenki hozzáad valamit.
Nagyon sok beteget megkértem,hogy írja le a tapasztalatát és bizony  kevesen számolnak be,pedig idővel sajnos mindenkinél valamilyen szövődmény megjelenik és jól jönne az információ. A számokból látom,hogy naponta 200-250-en megnézik az oldalt és tudom,hogy sokan olvassák.
Azokhoz a gesztációs diabéteszes kismamákhoz is szólnék akik megígérték,hogy megosztják a tapasztalataikat,ha az idejük engedi tegyék meg. Bárki maradhat névtelen,vagy bármilyen nevet használhat.
Köszönöm!

Sára Biró answered 12 év ago

Természetesen György megoszthatod az ismerőseiddel az oldalt,mert mindig jönnek hasznos infok. Köszönjük!

Pityu answered 12 év ago

Gratulálok én is. Sárikának szívből kívánok erőt, egészséget és kitartást a további munkájához.

Szabó Eszter answered 12 év ago

 El sem akarom hinni! 🙂 Nagyon jó kis csapat ez, amelyik folyton fejlődik. Köszönjük Sári!

Sára Biró answered 12 év ago

 Mi is köszönjük Eszter:-)
Már átléptük a két évet:-))) és annak  örülök, hogy amikor nem is voltam itthon,akkor is pergett az oldal,csak azt sajnálom,hogy még többen nem kapcsolódnak be a beszélgetésbe, a véleménycserébe.
Higgyétek el sokat lehet tanulni egymástól!
Naponta tapasztalom,hogy milyen tévhitek terjengnek és milyen sokan megmondják,hogy mi a "tuti vércukorcsökkentő". Hát ez nem ilyen egyszerű,de ha valaki olvas , érdeklődik akkor sokkal könnyebb.
Akik hozzánk járnak tudják,hogy reggel lehet kérdezni,tanácsot kérni és bizony egyre több szép eredmény  van,de sajnos ez még mindig kevés,sokkal több a rossz. 
Azért van a keva,hogy otthon , nyugalomban lehessen tanulni.